2777
2789

میومدن شهر ما خرید خونه مثلا روغن رب نوشابه و .... خرید ماهیانه بعد همیشههه شامم میومدن منم تموم میذاشتم دست خالی میومدن همیشه حالا امشب خونشون دعوتیم هرکاری به شوهرم میکنم میگه هیچی نمی خرمم خودمم هرکاری میکنم روم نمیشه دست خالی برمم گفتم کیک درست کنم ببرم میخاستم برم مواد کیک بخرم با پول. خودمم 

با هر کس عین خودش رفتار کن

کاسه داغ تر از اش هم‌نشو

شوهرت میگه نمیخرم تو جوگیر شدی؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با هر کی مثل خودش باش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اخه روم نمیشه بخام دست خالی برم نمی‌دونم چرا

یک بار بری عادت میکنی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
حالا میخاستم کیک درست کنم که یه هنرمندی هم کرده باشم

وقتی میان و پذیرایی می کنی هنرمندی هاتو نشون می دی

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
با هر کس عین خودش رفتار کنکاسه داغ تر از اش هم‌نشوشوهرت میگه نمیخرم تو جوگیر شدی؟

دقیقا

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

لزومی نداره همیشه دست پر برین. دو سه بار یه بار کیک بپزین یا شیرینی بخرین یا اینکه فقط تو مناسبت های خاص مثل عید و روز پدرو مادر کادو بخرین براشون.

شوهرتون خانوادشو میشناسه و وقتی صلاح نمیبینه بهتره به حرفش گوش کنین.