2777
2789
عنوان

خیلی دلم از مامانم گرفته باردارم

519 بازدید | 39 پست

الان که هشت ماهه باردارم یه یار بهش گفتم دلم رشته کشیده رو‌خودش نذاشت دیگه شوهرم خرید خوردم یه بارم مستقیم بهش گفتم آش دوغ دلم میخواد. بازم نپخت خودم درست کردم  یه بارم بهش گفتم دلمه دلم کشیده برذاشته چندتا برگ اورده  برام خودت درست کن وسایلاش ندارم

تاالان کلی چی دلم کشیده همه اش شوهرم خریده برام این چندتا مورد دلم‌میخواست مامانم برام درست کنه واقعا چقدر بی محبته چطور فکر پیریش نمیکنه منم اون موقع مثله الان خودش رفتار میکنم

نگید شاید پول نداشته که بابام حقوق بازنشستگی میگیره جای دیگه هم کار میکنه داداشمم مجرد شاغله سه تا حقوق میاد تو‌خونشون همیشه هم یخچالشون پره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ادم توقع داره ولی توروخدا تو دل خودتون مادرتونو برای زمان پیری تهدید نکنید دور از جون و زبونم لال خدا این لجبازی رو برنمیداره و یه وقت شمارو محتاج میکنه

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

والا مادر من که همونم نمیاره 

بابام برام میاره باز وقتی اون مبینه میگه عه میخواستم بگم برات بیاره😂💔از اول بارداریمم ی بار نگفته دردت چیه دختر حان یا بیاد برام ی استکان اب بزنه 

اصلااااا 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

میدونم ادم توقع داره ولی توروخدا تو دل خودتون مادرتونو برای زمان پیری تهدید نکنید دور از جون و زبونم ...

یعنی میگی ادم درمقابل بچه ای که به دنیا میاره هیچ مسولیتی نداره

نباید دختر بارداره یه ویارونه ای براش بپزه

پارسال پاش شکسته بود هردفعه قابلمه پر غذا و گوشت براش میدادم بنده خدا شوهرم هیچی نمیگفت هردفعه یکی از فامیلاش میمیره با اینکه اینا رفت امد هم باهاشون ندارن فاز ادم عزا دار میگیرن شوهرم برای پدرم پیراهن میگیره لباس سیاهش عوض کنه 

خدا جای حق نشسته مطمن باش از دل و نیت ادماش خبر داره

عزیزم هرچی دلم بکشه رو دارم اماده میخرم ولی خب ادم دلش میخواد یه غذایی رو مادرش براش بپزه

من هنوز ده روزم نشده بود میگم توی ۱۰ روز اول زایمان یه خوفی آدم می‌گیره

نیومد یه بهونه الکی درآورد قهر کرد برای زایمان پیشم نیومد 

نزدیک صبح ترسیده بودم همش فکر می‌کردم کسی تو خونه است رفتم تو اتاق درو بستم زنگ زدم بهش گریه کردم می‌ترسم بیا 

انقدر مگه میشه آدم بی‌رحم باشه که نیاد