2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما خودت بلدی واقعا؟

خدا منو جلوی راهت گذاشته همونی که یه عمر دنبالش بودی رو یافتی 

امیدوارم بتونم تو زمینه خواب و تعبیر خیلی کمکتون بتونم بکنم

استخاره دقیق دقیق 

طالع و رفتارشناسی دقیق دقیق 

کوکب شخصیتت (ستاره وجودی خودت ) دقیق دقیق 

خدا منو جلوی راهت گذاشته همونی که یه عمر دنبالش بودی رو یافتی امیدوارم بتونم تو زمینه خواب و تعبیر خ ...

خداروشکر

و خیلی ممنون از شما

ممکنه درخواست دوستیمو قبول کنین تو خصوصی بنویسم براتون؟

خدا منو جلوی راهت گذاشته همونی که یه عمر دنبالش بودی رو یافتی امیدوارم بتونم تو زمینه خواب و تعبیر خ ...

عزیزم صبحی خواب دیدم اومدم دیدم روتختم یه دختر بچه تازه دنیا اومده بود لباس صورتی پوشیده بود ولی خبلی درشت بود مثلا یه چندماه ها میخورد اولین کاری کردم دیدم ببینم دست وپاش سالمه دیدم سالمه بعد هی میگفتن بچه ی منه منم گفتم نه بابا من کی زایمان کردم زایمان نکردم بعد همه میگفتن بچه توئه من هم خوشحال بودم هم نه.ته دلم خوشحال بودم که خدا بهم دخترداده ولی ته دلم نه چون فک میکردم این بچه رو دنیا نیوردم

بعد گفتم وای اگه دنیا اوردم خوبه چقدر راحت زایمان کردم اصلا نفهمیدم. بعد به شوهرم گفتم وای شکل کیه گفت معلوم نیس

بعد رفتم یه جایی گفتم بذار ببینم اگه بچه ی منه سینه ک فشار بدم ببینم شیرمیاد یانه .ولی نیومد ولی اون یکی فشار دادم دردمیکرد سینه راستم. مثل کسی که اولش شیر سفته سخت میاد

یعنی تعبیرش چیه عزیزم؟

خودم ارزو بچه ی دومم دارم ولی شوهرم راضی نمیشه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خداروشکرو خیلی ممنون از شماممکنه درخواست دوستیمو قبول کنین تو خصوصی بنویسم براتون؟

سلام 

منکه قبول میکنم چرا شما رد میکنید باز درخواست میدید 

واقعا متعجبم از این رفتارتون  

یک نوع وسواسی تو کارتون میبینم 

عزیزم صبحی خواب دیدم اومدم دیدم روتختم یه دختر بچه تازه دنیا اومده بود لباس صورتی پوشیده بود ولی خبل ...

باسلام 

✅  تعبیر خواب شما این است که شما درزندگی زناشویی خود راضی و خوشحال هستید و اون نگرانی که تو خواب از یک بعد دیگه کودک داشتید نشونه کمی تنش در زندگی خودتون با شوهرتونه 

هرچه میزان رضایت وخوشحالی که پس از دیدن کودک درخواب بهتون دست میداد بالا باشه یعنی که راحت تر به ارزوهاتون میرسی و در زندگی زناشویی موفق تر و شاد کام تری 🌷

شما به احتمال زیاد دراینده بچه دار هم میشوید  ولی با غرو لندهای زیاد و بحث زیاد و زندگیتون بعدش به ارامش فراوان و برکت زیاد میرسه 

انشالله🌷✅

سلام منکه قبول میکنم چرا شما رد میکنید باز درخواست میدید واقعا متعجبم از این رفتارتون یک نوع وسواسی ...

سلام نه من رد نکردم

نوشتم براتون تو خصوصی

هرموقع وقت داشتین ممنون میشم تعبیرشو بنویسین🌹