2777
2789
عنوان

کسایی که تازگیا جهاز خریدن

472 بازدید | 64 پست

هزینه کل جهازتون چقدر شد؟

دوره عقد واقعا خیلی مزخرفه از بس استرس و فشار مالی هست😢

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

همکارام در حال خریده 

میگ ۸۰۰میلیون وسیله گرفتم ولی هنوز کامل نیست سرویس چوب و مبل یخچال ماشین لباسشویی ظرفشویی هنوز نگرفته وسایل بزرگش مونده 

اونم بنده خدا میگ انقدر گرونه از خیلی چیزا زدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرین عروسی ک دیدم عروسی پسرعمم بود 

بهترین جهیزیه رو داده بودن

البته توی اصفهان تمام جهیزیه پای خانواده عروسه و اصفهانی ها برای دختراشون کم نمیذارن 

نزدیک ب یک میلیارد هزینه کرده بود عروس 

البته با گل ارایی و هزینه ی دیزاینر و آیینه کاری سالن و وسیله های آنتیک 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

همکارام در حال خریده میگ ۸۰۰میلیون وسیله گرفتم ولی هنوز کامل نیست سرویس چوب و مبل یخچال ماشین لباسشو ...

عزیزم ۸۰۰ میلیون واسه یه جهیزیه عادی نیست

یا عروس داره همه جهیزیه رو میخره ک بازم آخرش ۵۰۰ تومن میشه

یا بعضی چیزا رو خیلی گرون خریده 

می‌تونه هزینه سبک تر ولی قشنگ و باکیفیت بخره والا ماهم جهیزیه بقیه رو میبینیم بهترینو گذاشتن با ۳۰۰ الی ۳۵۰ تومن

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝

من همین چند روز پیش رفتم چندجا گشتم برای قیمت گرفتن وسایل آشپزخونه یخچال فریزر و ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی و لوازم برقی آشپزخونه مثل آبمیوه گیری و سرخ کن و همزن و چرخ گوشت و پلوپز و زود پز و فر و خرد کن و قهوه ساز و البته تلوزیون و میز تلوزیون و سرویس غذاخوری و میوه خوری و اینجور چیزا اونایی رو که پسندم بودن حساب کردم شد ۴۰۰ میلیون بدون مبل و فرش و سرویس خواب و مابقی چیزای کوچیک

عزیزم ۸۰۰ میلیون واسه یه جهیزیه عادی نیستیا عروس داره همه جهیزیه رو میخره ک بازم آخرش ۵۰۰ تومن میشهی ...

واقعا چطوری ۳۵۰ این فوقش به وسایل بزرگ یا صرفا وسایل آشپزخونه برسه همه چیز خیلیییی گرونه 

همکارام در حال خریده میگ ۸۰۰میلیون وسیله گرفتم ولی هنوز کامل نیست سرویس چوب و مبل یخچال ماشین لباسشو ...

پس ۸۰۰ میلیون چی خریده؟؟؟

پز نیس لابد سبک زندگیشه😐

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من همین چند روز پیش رفتم چندجا گشتم برای قیمت گرفتن وسایل آشپزخونه یخچال فریزر و ماشین لباسشویی و ما ...

ماهم خیلی جاها رفتیم متاسفانه همه چی خیلی گرونه 

حتی بخای معمولی ترین چیزارو بخری بازم هزینش زیاد میشه😢

تنها توصیم اینه چرت و پرت نخری هرچیز چرتی که مد شده نخری چیزای واقعا اساسی و کاربردی و مورداستفاده رو بخری اکثر وسایلا میمونن ته کابینت سال تا سال درنمیان 

همون چند قلمو جنس خوب و باکیفیتشو بخر

عزیزم ۸۰۰ میلیون واسه یه جهیزیه عادی نیستیا عروس داره همه جهیزیه رو میخره ک بازم آخرش ۵۰۰ تومن میشهی ...

با ۳۰۰ اینا که نمیشه چون یخچال و لباسشویی گرونن 

کم بگیر شیک و جنس خوب بخر

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

سلیقه ها متفاوته 

اتفاقا وسایلشو دیدم شیک بهترین مارک ولی ضروری هارو گرفته

عزیزم من خودم ۱۳ ماه پیش مبل گرفتم ۱۲۰ تومن حالا ی جهاز کامل چطور ۳۰۰ یا۳۵۰ میشه؟ 

مگ اشغال و یسری پلاستیک بگیرن