2777
2789
عنوان

مهمون یا مهمون روانی

163 بازدید | 14 پست

بیاید. از مهون یا مهونی های سم تون بگید...البته امیدوارم تایپک نترکه...

من خودم یک عمهه دارم،یک شهر دیگهه س...هرچند سال یکبار ما میریم اون برا ختمی،بعدش ما که میریم سوال میکنه نهاریاشام چی بزارم،مثلا ما میگیم. ماهی دوست نداریم،همو ماهی میزاره میگه قبل اومدن شما خریدم گذاشتم اماده...یا دو گزینه ایی میکنه میگه ماکارونی یا الو اسفناج ما میگیم ماکارونی...اون گزینه بعدی،میزاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خاله دارم هیچ کسو خونش راه نمیده 

همیشه هم از همه گدایی میکنه و پول میکنه یا سوغاتی های عالی میگیره از اونایی که از خارج میان

بعد میگه من خونم امکانات ندارم پذیرایی کنم و تا حالا کسی خونش جز چایی چیزی نخورده 

چرا خندم گرفت از رفتار عمت تنها مهمون سمم میخواست با خودش مهمون بیاره با اینکه خودشم اولین بار بود م ...

حالا نمیدونم مشکل از ماست یا اون

تا مثلا اگه سه روز اونجاا باشیم،مثلا ظهر غذا مرغ باشه،شب با مرغ بباقیمانده سالاد الویه درست میکنه میگه اسراف نشه

حالا نمیدونم مشکل از ماست یا اونتا مثلا اگه سه روز اونجاا باشیم،مثلا ظهر غذا مرغ باشه،شب با مرغ بباق ...

شاید باهاتون احساس راحتی می‌کنه روابطتون چطوره؟البته من فقط برا ایجیام اینکارو میکنم که با غذای ظهر شام درست کنم براشون اونم خودشون باید پاشن😁

کلا به نظرم وقتی صاحبخانه می‌پرسه چی درست کنم بگی فرقی نداره هر چی خودت راحتی بهتره

شاید باهاتون احساس راحتی می‌کنه روابطتون چطوره؟البته من فقط برا ایجیام اینکارو میکنم که با غذای ظهر ...

والله خودش خیلی راحت ما زیاد نمیریم ولی اون هرماه شهرماست میگه خونه داداشمه،هروقت میاد خودش ،میره راحت تواشپزخونه هرچی دلشم بخاد دستور میده بپزین

شاید باهاتون احساس راحتی می‌کنه روابطتون چطوره؟البته من فقط برا ایجیام اینکارو میکنم که با غذای ظهر ...

خوب چرا دو گزیینه ایی میکنه یا اصرار کردنش چیه؟ یا مثثلا وقتی میدونی یکی از یک چیز بدش میاد چرا براش بپزی