2777
2789
عنوان

سوالات حقوقی خانواده کیفری و

313 بازدید | 35 پست

در خدمتم باز شرایط فراهم‌شد جوابگوی سوالات دوستان‌ باشم

هرچند برخی دوستان می‌فرمایند وکیل مگه آلاف اینجا باش و‌جواب سوال بده

حالا مهم این است که اینگونه زکات علم میدهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میتونم اگه خانواده اجازه نداد برای تحصیل ب شهر تهران برم قانونی اقدام کنم و حق با من باشه (البته میخوام دانشگاه دولتی بخونم و چند ماه دیه ۱۹ سالم میشه)

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

جعل مادی یا معنوی ؟

شانص آوردم تجربه و تحصیلات عالی دارم 

1. جعل مادی (فیزیکی):

اگر مأمور مستقیم روی سند رسمی (مثل نسخه ابلاغ یا سامانه رسمی) دست ببرد و تاریخ را تغییر دهد (مثلاً دست‌خط را عوض کند یا در سیستم تاریخ ثبت را جعل کند)، این جعل مادی محسوب می‌شود؛ یعنی تغییر فیزیکی در محتوا یا ظاهر سند.

2. جعل معنوی:

اگر ظاهر سند درست باشد اما محتوا خلاف واقع باشد (مثلاً تاریخ را از ابتدا نادرست وارد کند در حالی که ظاهراً همه چیز طبیعی است)، این جعل معنوی است؛ چون واقعیت خلاف آن چیزی است که در سند نوشته شده، ولی بدون دست‌کاری ظاهری آشکار

بله برای تحصیل منعی قانونی نداریم

فقط ببخشید ی سوال دیه اینجوری میتونی از پدر طلب نفقه کنی؟ (البته نیاز ندارم اگه طلاهای خودم رو بهم بدن میتونم زندگیم رو بچرخانم و در کنارش کار کنم)

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😍وای مرسی خیلی خوشحال شدم

سپاسگزارم و چنانچه واقعا برای تحصیلات بویژه دانشگاه دولتی و‌در پانسیون مایلی اقدام کنی در صورت مخالفت خانواده به اورژانس اجتماعی مراجعه کنید

فقط ببخشید ی سوال دیه اینجوری میتونی از پدر طلب نفقه کنی؟ (البته نیاز ندارم اگه طلاهای خودم رو بهم ب ...

نفقه فرزند زمانی واقع است که در نزد والدین و‌در زیر یک سقف مگر خودشان راضی به رفتن فرزند شوند وگرنه قضات سخت موافقت می‌کنند که رای به نفع فرزند دهند