2777
2789
عنوان

کی اول های عقد دلش قرص نبود

379 بازدید | 16 پست

کی احساس میکرد ممکنه اشتباه کرده باشه؟با اینکه بدی از شوهرش تو آشنایی و عقد و تحقیق ندیده بوده

فکر میکرد ممکنه پشیمون شه یا مشکلی پیش بیاد

زندگی تون چطور پیش رفت؟

چطور خودتون رو کنترل کردین؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

من با اینکه عاشق شدم و هردو منتظر این روز بودیم ولی از محضر برگشتیم بدترین شبم بود انقدرررر دلواپس آینده بودم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکردم

مشاوره هم رفتم 

البته همسر دوستم بود 

دکتر روانشناس بود 

باش مشورت کردم 

گفت طبیعی هست و نگران نباش و.....

با ترس جلو اومدم 

اما فراتر از عاشقی شده کارمون

با اینکه چندین سال گذشته

منکاملا ازلحاظ فرهنگی متفاوت بودیم،ولی میدونستم همسرمو میتونم تغیییر بدم،خداروشکر سالهاگذشت و تاالان ...

همین دیگه مشکل همون اعتماد بنفس هست که فکر میکنم هیچکار نمیتونم بکنم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
منکاملا ازلحاظ فرهنگی متفاوت بودیم،ولی میدونستم همسرمو میتونم تغیییر بدم،خداروشکر سالهاگذشت و تاالان ...

هنوز ما شهرامون جدابود،سرعقد ازاسترس میخاستم بالا بیارم باایتکه منطقی انتخاب کرده بودم 

من ، چون باهم فرق داشتیم زیاد ، با اینکه هردومون مدهبی بودیم اما من خیلی کلم باد داشت مدت عقدمون هم کوتاه بود ۳ ماه فاصله عقد و عروسیمون بود نامزدی هم نداشتیم خیلی نگران بودم حتی یه بار به جدایی هم فکر کردم هنش میگفته اینکه این انقدر منو داره تحمل میکنه یعنی یجای کارش میلنگه 😆😆 میگفتم بعد عردسی خود واقعیش رو نشون میده ، واقعا کنار هم موندن ما یه معجزه بود و خواست خدا وگرنه هردومون بارها تو این ۱۲ سال اعتراف کردیم که ما از اول به هم نمیخوردیم🥹

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

اگر عقد نکردی دست نگه دار تا دل قرص شی

اما اگر بعد عقدت هست

من خیلی داغون بودم اوایل عقد  ۵۰ درصد راضیم 

اگر از اول که دیدیش به دلت نشسته و خانواده‌اش رفتار معقولی دارن بد به دلت راه نده 

تا شیش ماه بعد عقد تایم حساسیه 

سعی کن این شیش ماه اول رو رابطه کامل نداشته باشی اگر برا خودت و خانواده ات مهمه