یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای من عقدم رابطمونم بدون دخوله یه اشتباهی کردم قرص اورژانسی خوردم شک کردم از رو کمرم سُر خورده رفته پایین،الان بعد هفت هشت روز از مصرف قرص یه سه چهار روزیه خونریزی سبک و قهوه ای رنگ دارم،این الان پریودمه؟یا سرموعد پریود خودمم دوباره پریود میشم؟
بله دقیقا قرص کاری میکنه پریود بشی و مانع بارداری میشه بله ممکنه این ماه نشی،یا دیر تر بشی یاهم ماه ...
وای چه اشتباهی کردم خوردم آخه یکی بگه رابطه بدون دخول قرص اورژانسی واسه چی ...بخدا من تا میاد عقدم تموم شه هلاک میشم حالا خوبه رابطه کاملم نداریم انقدم مواظبیم،همه صورتم شده جوش و افسردگی گرفتم کلا
دوران عقد همینه منم چند باری از این قرصا خوردم دوران عقد ترس تو وجود ادم میوفته ادم میترسیه تخصیر ت ...
اره بخدا استرس بدی داره،عزیزم ولی خونریزیم شبیه پریودای معمولیم نیست،قهوه ای رنگه و سبک تره،چون در حالت عادی که پریود میشم خیلی خونریزیم زیادتره،گفتم نکنه لانه گزینی باشه😐🤣🤦🏻♀️