2777
2789

سلام.

گاهی اوقات به اینکه خانواده ام (پدرومادرم و خواهرام وبرادرم) بهم اهمیت میدن یا دوسم دارن شک میکنم. تو سن بلوغ نیستم😆😆 27 سالمه و ازدواج کردم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتامیگم چه شانسی دارن ایناکه همش خونه مامانشونن ونزدیکن به هم.....اونوقت ماتوغربتیم ومیریم بعضی وقتا.....مث چی پشیمون میشم....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
خب

قسمت اول امضات یه جوریه....بنظرم ویرایش کن...منظورتونمیرسونه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

ببینین هر وقت دعوا میشه یکی از خواهرام منو به تمام معنا میشوره...باهرکیم دعواش بشه من جز حرف هاشم...ادم جیغ جیغو و دعوایی ام هست...کلا با من لجه....کلا تا قبل ازدواج ام هم تیکه زیاد بهم میودم بقیه خواهرام هم میمومدن ولی ایم تیکه هاش سنگین تر بود...من برخلاف خواهرام واسه دانشگاه رفتم یه شهر دیگه و خوابگاه..همش تیکه دوری و خوابگاه رو بهم میان...دانشگاه من جز دانشگاه های خیلی خوب کشور هست...

من خانواده شوهرم اینطورن

دلم براش میسوزه 

هرکدوم فقط به فکر خودشون هستن

مامانش فقط زبونه اصلا کاری براش نمیکنه ۲ بار تو ماه میریم حتی یه غذای درست جلومون نمیذاره و ....باباش حتی زبونی هم محبت نمیکنه یا حتی روبوسی ساده

برعکس مامان بابای خودم