2777
2789

چیکار کنم اینهمه زحمت کشیدم به باد نره اصلا تمرکز ندارن تو اتاقم نمی‌تونم بمونم سال چهارممه سال‌های پیش پیرا آوردم نمیخواستم

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامنت هام دیر ثبت میشه لطفا اگه راهکاری دارین بگین 

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚

کار خوبی کردی بیخیال باش بخدا استرس فقط داغونت میکنه آرامش همیشه جوابه

نمیشه که خیلی زدم به بیخیالی

سلام عزیزم پارسال که ترمیم معدل شرکت کردی حوزت افتاد توی شهر یا روستای شهرتون ؟جایی دور بود یا نزدیک ...

تو شهر بودم  فاصله هم یه ربع بود عزیزم روستایی نیستم ولی روستایی ها هم تو شهر بودن حالا بهت کارت ورود به جلسه بدن روش حوزتو مینویسه

ببین منم پشتم سال سوممه و دومین سال پشتم فقط به این فک کن که الان باید چیکار کنی به نتیجه فکر نکن هرروز نهایت تلاشتو بکن بقیه شو بسپر بخدا بخای یا نخای باید بخونی چاره ای نیس نه به گذشته فک کن نه به فردا فقط الان بخون و تموم کن چون سال بعدی نیس باید امسال به بهترین شکل تموم شه کلن نتیجه رو ول کن