2821
2789
عنوان

ولی کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم

183 بازدید | 8 پست

کاش خودخواه بودم کاش به هدفایی که الان برام شده رویا میرسیدم😭😭😭

کاش‌ ازدواج نمیکردم الان با دوتا بچه نمیتونم جدا بشم اصلا دلیل محکمه پسند ندارم اما امان از دل من که خیییلی تو این زندگی تنهاست🥲

خیلی سخته 14سال زندگی کنی هروقت دلت گرفت گریه کردی خودت اشکاتو پاک کنی هروقت درد دل کردی تو مقصر شدی هیچوقت حس حمایتگری از شوهرت نگرفتی ...

خیییلی تنهام خیلی پرخاشگر شدم از همه بدم میاد از خودم غز بچه هام از شوهرم از همههههه

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

مشاوره خانواده برید 

روان سالم بچه ها مهم تر از طلاق نگرفتن شماس

به عنوان فرزند 23 ساله ی والدینی که وقتی پیش همن شبو روز مغزم تیره و تاره از دعواهاشون و از بچگی به مادرم میگفتم جدا شو ولی به جاش یه بچه دیگه هم اورد 

نمیفهمم بقا مهم تره یا منطق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک میکنمهمسرت چجور آدمیه؟ وضع مالیش خوبه؟

وضع مالیش خوبه نه عالی 

همسر من خنثی خیلی خنثی نه ناراحت میشه نه خوشحال نه متنفر میشه نه کسیو دوست داره فقط عصبانی میشه وسواس هم داره درک نمیکنه که من بدبخت با بچه‌کوچیک کع صفرتاصدش با منه به جزئیات خونه نمیرسم به کی بگم اخه 😭

مشاوره خانواده برید روان سالم بچه ها مهم تر از طلاق نگرفتن شماسبه عنوان فرزند 23 ساله ی والدینی که و ...

عزیزم تمام تلاشم و میکنم بچه ها از دل من خبر نداشته باشن همه هم فکر میکنن من خوشبخت عالمم خودمو از بین بردم.

همسر من مشاوره هم بریم فقط نگاه میکنه هییچ فایده ای هداره

وضع مالیش خوبه نه عالی همسر من خنثی خیلی خنثی نه ناراحت میشه نه خوشحال نه متنفر میشه نه کسیو دوست دا ...

شدیدا درکت میکنم عزیزم

ولی اصلا طلاق رو پیشنهاد نمیدم

چون بچه هات هم به پدر نیاز دارن هم مادر

برید مشاوره 

همسرتون شهریور ماهیه؟

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
شدیدا درکت میکنم عزیزمولی اصلا طلاق رو پیشنهاد نمیدمچون بچه هات هم به پدر نیاز دارن هم مادربرید مشاو ...

بله خودمم به طلاق فکر نمیکنم اصلاً دلشو ندارم.

نه خیر سرش اسفند ماهیه

عزیزم تمام تلاشم و میکنم بچه ها از دل من خبر نداشته باشن همه هم فکر میکنن من خوشبخت عالمم خودمو از ب ...

شوهرتون اهل خیانت یا خشونت هستش؟

سرش به تنش می ارزه تو جامعه؟

پدر خوبی هست و فراهم کننده خوبیه؟

اگر جواب این سه مورد صالحه و شمام به خاطر بچه ها تحمل میکنی سرتو مشغول کن با چیزای دیگه تا بچه هاتون سرو سامون بگیرن

فرزند طلاق بودن سخت هست ولی روان مخدوش سخت تر

شوهرتون اهل خیانت یا خشونت هستش؟سرش به تنش می ارزه تو جامعه؟پدر خوبی هست و فراهم کننده خوبیه؟اگر جوا ...

دقیقا منم واقعا تحمل میکنم.

شوهر من اهل خیانت و نیست خشن تاحدودی پدر خوبیه بد نیست کارشم شآن اجتماعی داره خوبه ومن فقط بخاطر بچه هام و ایندشون تحمل میکنم

2825
2823
2791
2779
2792