2777
2789

سلام  

متخصص اعصاب و روان تشخیص اختلال پانیک و اختلال خواب داده برای من  

حالت هام به این صورت هست که کاملا آروم نشستم و یهو بدون هیچ دلیلی اعصابم خورد میشه و شوک بهم وارد میشه و پاهام شروع به لرزیدن میکنه و تپش قلبم به شدت میره بالا.  

مثلا دارم با لپ تاپ کار میکنم و مشغول کار هامم یهو یه حالت بی قراری و اضطراب و اعصاب خوردی شدید بدون هیچ دلیل و منطقی میاد سراغم  

شب ها هنگام خواب مغزم خسته س و میخواد بخوابه اما بدنم اصلا آروم و قرار نداره و هی این دنده به اون دنده میشم و پاهام رو تکون میدم و به زور به خواب فرو میرم و دائم روی زمین غلط میخورم  

زمانی هم که میخوابم یهو با شوک و احساس تنگی نفس و حمله قلبی از خواب میپرم - و حس پرش از ارتفاع دارم - حدودا یک ساعت طول میکشه تا بخوابم کامل.  

متخصص قلب رفتم و اکو قلب انجام دادم و گفتند قلب هیچ مشکلی نداره.

متخصص غدد هم رفتم و از نظر غددی هم هیچ مشکلی نبوده.  

الان دکتر قرص هالوپریدول بهم داده به همراه قرص اگزازپام.  

میخوام بدونم کسی این حالتای خواب من رو قبلا داشته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، حالا نه به شدت حالت های شما، ولی این حالاتی ک گفتین برای منم کم و بیش پیش میاد... همین اضطراب ...

خیر  

پانیک باید بدون دلیل اضطراب تو بدن ایجاد بشه  

شما دلیلش دعوای خانوادگی هست و بدون دلیل نیست

چه مدته این حالتا رو دارید؟ شما هم عینا مثل من مغزتون میخواد بخوابه اما بدنتون دائم تکون میخوره؟ و ...

من شبا دو،سه ساعت بعد خوابیدنم یهو از خواب میپرم و تا صبح انگار با عزارائیل مشغولم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
احتمالا شما هم پانیک دارید و اختلال خواببه روانپزشک مراجعه کردید؟

نه ولی باید برم

چون صبح زود سرکار میرم

و با این فشاری که شبا بهم وهرد میشه و بیخوابی دیگه دارم نابود میشم

نه ولی باید برمچون صبح زود سرکار میرمو با این فشاری که شبا بهم وهرد میشه و بیخوابی دیگه دارم نابود م ...

اصن چجور میتونید با این وضعیت کار بکنید؟

من داغون شدم و اصن نمیتونم برم سر کار

اصن چجور میتونید با این وضعیت کار بکنید؟من داغون شدم و اصن نمیتونم برم سر کار

منم داغونم آرزوی مرگ میکنم