2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مانتو کتی مشکی خریدم چهار سال پیش اصلا کهنه نشده

اندازه ی تمام مانتوهای عمرم پوشیدم و میپوشم متاسب همه جا هم هست و با همه شلواری میاد اصلا یه چیز باورنکردنی 🤣🤣 

آون تستر 

اسنک ساز برقی 

همزن برقی کاسه دار

چرخ گوشت 

آبمیوه گیری تک کاره

گوشکوب  برقی تک کاره 

اینا فقط وسایل برقی من تو آشپزخونه هست و کاربردیه

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

اتفاقا منم تو فکر خرید زودپز هستم دودلم که برقی بگیرم یانهشما از زودپزتون راضی هستید و چه مارکی هست

بله خیلی راضی هستم مارک میگل

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم من هواپز دارم ولی هنوز ازش استفاده نکردم شما بیشتر چکار میکنید باهاش

مرع و همبر و... ولی بیشترین کاربردش سیب زمینی هست تو خونه ما. الان شیرینی دانمارکی هم پختم از فر بهتر شد. 

سیب زمینی خیلی‌خوب میشه باهاش

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
عزیزم من هواپز دارم ولی هنوز ازش استفاده نکردم شما بیشتر چکار میکنید باهاش

راستی ماهی قزل الا هم خیلی خوب میشه..میگو ولی افتضاحه ماهی جنوب امتحان نکردم ولی فکر نکنم خوب شه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
کاپ قاعدگی💢💢💢💢💢بند انداز برقی خوردکن برقیاپیلیدی .بعد از لیزر جاهای ک در میاد میندازم

بند انداز برقی خوبه راحت باهاش کار میكنی؟

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊