2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سایت یا پیجی خریدین؟

از برنامه باسلام خریدم عزیزم

با هزینه پست حدود 300 تومن میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

غیر از سبزی دیگه چی باهاش خورد می‌کنی گلم؟؟

سبزی باهاش خرد نمیکنم بیشتر پیاز برای غذا یا سیر و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هر سال دم عید یه دفتر برنامه ریزی اهداف سالانه و شکر گزاری درست میکنم هر ۱۲ ماه سال وضعیت اون روزم ر ...

همیشه دوست داشتم همچین کاری رو بکنم ولی بنظرم بچگانه میومد.

الان با خوندن کامنت شما فهمیدم چقدر بالغانه است. افرین

آهان چقدر قیمتش خوبهدیگه از رفت و آمد برای آرایشگاه هم راحت میشه آدم😁نوع وکسی که استفاده میکنین چیه ...

آره واقعا نسبت به قیمتش خیلی ارزش خرید داره

من از لحاظ بهداشتی خیالم راحت نیست برم آرایشگاه

حتی پیش اومده موادی که به صورت یه نفر دیگه

زده بودن دوباره گرم کردن زدن به مشتری بعدی🤦🏻‍♀️

دستگاهم خیلی دیر به دیر تمیز میکنن

من وکس ژله ای میوه ای از سایت وکس مارکت میگیرم

کیفیتش خیلی خوبه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

همیشه دوست داشتم همچین کاری رو بکنم ولی بنظرم بچگانه میومد.الان با خوندن کامنت شما فهمیدم چقدر بالغا ...

محبت داریی عزیزم💚

اتفاقا یک روش پاکسازی روح و روانه همون نوشتن باعث میشه ۹۰ درصد نشخوار فکری که صبح تا شب ذهنمون رو درگیر کرده تخلیه بشه رو کاغذ و مغرمون زیر بار فشار روانی نباشه به آرامش برسه . اینکار رو خیلی از روانشناسان توصیه میکنن 🌱

اااا چه خوب که پیاز هم خورد می‌کنه مامان من اکثرا سبزی باهاش خورد می‌کنه مال شما هم برقی هست درسته د ...

از این خرد کن بزرگ ها نیست ۳ لیتری فکر کنم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️