2777
2789

بار اول اصلا اهمیت ندادم

ولی این بار واقعا ذهنم درگیر شده

خونه نبودیم و هر بار که اومدیم یه تخم مرغ شکسته دم در ورودی خونه دیدم 

این معنی ش چیه ؟

نه خواب راحتی دارم‌،نه مایلم به بیداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کور کردن چشمه حسوده

یعنی نیت مثبتی داشتن؟

ما خونمون ویلاییه و کلی تا همسایه بعدی فاصله داره

مثلاً بخوام بگم برای واحد بغلی بوده نه نیست این جوری 

نه خواب راحتی دارم‌،نه مایلم به بیداری

تو سایت یکی گفته بود دعا میکنن برای طرف با تخم مرغ بعد میشکونن دم در خونه ی طرف 

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

یعنی نیت مثبتی داشتن؟ما خونمون ویلاییه و کلی تا همسایه بعدی فاصله دارهمثلاً بخوام بگم برای واحد بغلی ...

منم از تو راه مدرسه تا خونه میبینم... اونایی که اعتقاد دارن اسمه تک تک اونایی که دوستو فامیلن به ازاش چشم میکشن رو تخم مرغ و دوتا سکه میارن و میچرخونن دور سر طرف به اسمه هرکی که چشمش شوره رسید تخم مرغ میترکه و بعد از پنجره میندازن بیرون... مامانه من برای پسره عزیزش زیاد میشکونه

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

براچی شن میپاشیدن

نمیدونم 

فکر کنم میخواستن طلسمم بکنن 

یا اینکه از اون خونه بلند بشیم 

چون خونه ای ک توش بودیم خیلی بزرگ و وحشتناک بود و همش با همسرم توی اون خونه جروبحث های شدید داشتم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما