بخوانیدوبیاندیشید مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 77 عنوان چرا بعضیا انگیزه برای تمیزی ندارن 131 بازدید | 10 پست واقعا چرا بعضیا این طورن چطور کلافه نمیشن از این وضعیت 1404/02/16 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 12865 چون بچه داری خیلی سخته هرجارو تمیز میکنم باز یه گوشه دیگه بهم ریخته اس منم یک روز درمیون تمیز میکنم عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
بخوانیدوبیاندیشید مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 77 چون بچه داری خیلی سخته هرجارو تمیز میکنم باز یه گوشه دیگه بهم ریخته اس منم یک روز درمیون تمیز میکنم مثلاً خواهر خودم وقتی میرم خونه اش رو اون طوری آشفته میبینم خیلی ناراحت میشم نمیدونم هم چه جوری بگم که بهش برنخوره
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 12865 مثلاً خواهر خودم وقتی میرم خونه اش رو اون طوری آشفته میبینم خیلی ناراحت میشم نمیدونم هم چه جوری بگم ... چیزی بهش نگو کمکش کن جم و جور کن براش مرتب کن عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
بخوانیدوبیاندیشید مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 77 چیزی بهش نگو کمکش کن جم و جور کن براش مرتب کن آخه من که همیشه اونجا نیستم خودش باید انگیزه داشته باشه
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 12865 آخه من که همیشه اونجا نیستم خودش باید انگیزه داشته باشه نمیدونم شاید خسته اس یا افسرده اس عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
بخوانیدوبیاندیشید مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 77 نمیدونم شاید خسته اس یا افسرده اس اره زیاد اززندگیش راضی نیست