lady_aurora مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 350 عنوان سرم نیاسینامید اوردینری زدم بعدش اسنس کوزارکس صورتم میسوزه 462 بازدید | 17 پست بعد تیکه تیکه گوله کوله میشد وقتی رو صورتم ماساژ میدادم الانم خیلی میسوزه! کسی میدونه چرا یا طبیعیه ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️ 1404/02/16 | 21:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_mehradam عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3818 اسنس حلزون مال قبل از سرمه نه بعدش بعد از سرم مرطوب کننده بزن
lady_aurora مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 350 اسنس حلزون مال قبل از سرمه نه بعدش بعد از سرم مرطوب کننده بزن قبلشم زدم باز میسوزونه صورتمو حس میکنم این دوتا به هم نمیسازن ارزونم نخریدمشون ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️
maman_mehradam عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3818 قبلشم زدم باز میسوزونه صورتمو حس میکنم این دوتا به هم نمیسازن ارزونم نخریدمشون مطمئنی اصله؟
lady_aurora مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 350 مطمئنی اصله؟ اره ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️
maman_mehradam عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3818 اره فیکشون خیلی زیاد شده ولی من خودم دفعه ی اول که زدم بعدش هیالورونیک نزدم خیلی سوختم دفعه ی دوم بعدش هیالورنیک زدم دیگه نسوخت
lady_aurora مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 350 فیکشون خیلی زیاد شده ولی من خودم دفعه ی اول که زدم بعدش هیالورونیک نزدم خیلی سوختم دفعه ی دوم بعدش ه ... یکم مرطوب کننده میزنم ببینم سوزشش کمتر میشه ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️
maman_mehradam عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3818 یکم مرطوب کننده میزنم ببینم سوزشش کمتر میشه هیالورنیک ابرسانه ولی با مرطوب کننده هم امتحان کنولی بجای اسنس حلزون باید اسنس هیالورونیک اسید میگرفتی
lady_aurora مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 350 هیالورنیک ابرسانه ولی با مرطوب کننده هم امتحان کنولی بجای اسنس حلزون باید اسنس هیالورونیک اسید میگرف ... اون موقع تعریف اینو زیاد شنیده بودم چون صورتم مستعد جوشه و منافذ باز داره ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️
maman_mehradam عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3818 اون موقع تعریف اینو زیاد شنیده بودم چون صورتم مستعد جوشه و منافذ باز داره نه اتفاقا این هیچ اثری نمیذاره روی جوش و منافذ حتی آبرسانی خیلی کمی داره
شبهای،روشن عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1525 صورتت نمدار باشه آبرسان بزن بعد چند دقیقه نیاسینامید رو بزنو یک ساعت بعد مرطوب کننده اولش که از سرم استفاده میکنی پوسته دادن و سوزش طبیعیه تا پوستت عادت کنه وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
helena0015 عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 858 نه اتفاقا این هیچ اثری نمیذاره روی جوش و منافذ حتی آبرسانی خیلی کمی داره یه آبرسان قوی برای پوست چرب بهم معرفی میکنید؟ تا مرز ۱ تومن میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 10581 بچه ها برای منافد چی خوبه زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂
تکیلامارگاریتا عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 566 نیاسینامید محرک ممکنه حساسیت داشته باشید بهش صورتشون بریزه بیرون هفته ای بیشتر از سه بار استفاده نکنید عزتی که در هیچ است در کم نیست
maman_mehradam عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3818 یه آبرسان قوی برای پوست چرب بهم معرفی میکنید؟ تا مرز ۱ تومن اسنس هیالورونیک اسید کوزارکس عزیزم