2777
2789

مادرهمسرم جراحی کرد چسبندگی دستشو.یه هفته بتادین و سرم شیتشو زد و بست با گاز.خوب شد ولی تا دوماه خیلی اروم باهاش کار میکرد سنگین بلند نمیکرد.ولی کامل خوب شد .عملشم خودم باهاش توی بیمارستان بودم یک ساعت کلا طول کشید

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرهمسرم جراحی کرد چسبندگی دستشو.یه هفته بتادین و سرم شیتشو زد و بست با گاز.خوب شد ولی تا دوماه خیل ...

خیالمو راحت کردی عزیزم 

مامانم ۴۰سالشونه میگن دستم هی حس میکنم حالت برق گرفتگی فیزیوتراپی هم رفتن فایده نداشته نگران بودم به تعویق انداختیم عملو

بعد مثلا اشپزی و کارهای معمول چطور تا جقدر به مراقبت نیاز هست 

خیالمو راحت کردی عزیزم مامانم ۴۰سالشونه میگن دستم هی حس میکنم حالت برق گرفتگی فیزیوتراپی هم رفتن فای ...

نه بابا اصلا نگران نباش اصلا سخت نبود.یه هفته خونه ما موند بعدش رفت خونه خودش کاراشو کرد.مادرهمسرم انگشتشو خم میکرد اصلا به حالت قبل برنمیگشت گیر میکرد خیلی اوضاعش خراب بود با دست دیگریش انگشتشو باز میکرد.الان خوبه خوبه.

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻