2777
2789

دخترم دوسال ونیمه اس یازده روزه شروع کردم امروز فقط سه بار نجس کرد اصلن هم بهم خبر نمیده نمیدونم چقدر دیگه صبر کنم خسته شدم خونمون دیگه جای تمیز نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب انقدر به من گفتن نگرفتی عذاب وجدان میدادن بهم اذیت میشدم

چندتا شرط داره از پوشک گرفتن

سرچ کنی میاد

بچه باید مثانه اش دوبرابز شده باشه

تا صیج خشک بحوابه

عصب مثانه کامل شده باشه..

قبلش هرچقدر زور بزنی یاد نمیکیره

اینایی ک ماها باز میزارن

و فکر میکنن هنز کردن در واقع به بچه ظلم کردن.

اهمیت نده ادم بی سواد حرفش مفت هم نمیارژه

💕

چندتا شرط داره از پوشک گرفتنسرچ کنی میادبچه باید مثانه اش دوبرابز شده باشهتا صیج خشک بحوابهعصب مثانه ...

شب تا صبح خیلی وقته خشک میخوابه؛از پله راحت بالا وپایین میره خودش وهمه شرطا رو داره اما اصلن همکاری نمیکنه باهام

چندتا شرط داره از پوشک گرفتنسرچ کنی میادبچه باید مثانه اش دوبرابز شده باشهتا صیج خشک بحوابهعصب مثانه ...

عزیزم میشه داخل خونه ازادش بزارم بیرون پوشک شورتی تنش کنم تا یاد بگیره؟

عزیزم میشه داخل خونه ازادش بزارم بیرون پوشک شورتی تنش کنم تا یاد بگیره؟

نه.بدترین مدل همینه.

بچه شما وقتش نیست.

پوشکش کن دوماه دیگه تست کن.

‌بله بالا پايین رفتن اصلا جز شروط نیست.

تکامل حرکتی ربطی به تکامل روانی و زیستی نداره

💕

نه.بدترین مدل همینه.بچه شما وقتش نیست.پوشکش کن دوماه دیگه تست کن.‌بله بالا پايین رفتن اصلا جز شروط ن ...

ممنون عزیزم باشه انقدر که تو‌اینترنت مطلب گذاشته بودن فکر کردم شرایطش رو داره

ممنون عزیزم باشه انقدر که تو‌اینترنت مطلب گذاشته بودن فکر کردم شرایطش رو داره

بین گلم شرایط جسمی روحی روانی

یک بازه سنی براش مطرح شدخ

اما وحی منزل نیست

هر فردی الکوی رشدی منحصر خودشو داره.

وقتی این مدت گذشته و همکاری ندااه

باید استپ کنی بین ۲/۳ ماه فاصله بدی و بعد اقدام کنی

قطعا موفق میشی🌷

💕

بین گلم شرایط جسمی روحی روانییک بازه سنی براش مطرح شدخاما وحی منزل نیستهر فردی الکوی رشدی منحصر خودش ...

انشالله.ممنونم عزیزم  از راهنماییت  اره تو این مدت موفق نشدم 🥲احتمالا از مشاور هم مشورت بگیرم ببینم نطر اون چیه