2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه پولمو خوردن

121 بازدید | 4 پست

نامزدم از صبح هی گفت پولمو خوردن منم فکر کردم ک واقعا کاری کردی کسی یا سایتی جایی پولشو برداشت کردن هی پیگیر شدم ک چرا من خبر ندارم منو از خودت جدا میدونی سر همین دعوا کردم هی سوال پرسیدم ک‌ بگو چی شده تازه حتی گغتم اگه شوخی کردی هم بگو 

شمام باشین همین واکنش نشون میدین یا ن کار من اشتباه بوده 

بعدشم ک دیگع عصبی شدم گفتم ب من زنگ نزن بعت گفت داشتم اذیتت میکرپم واسه خودت کادو گرفتم نرسیده سر ب سرت گذاشتم یعنی منطورش این بود ک اونا پولشو خوردن 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

کلا توی زندگیت آدم گیری نباش 

بزن به در بیخیالی 

هم خودت راحتتری هم طرفت

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

کلا توی زندگیت آدم گیری نباش بزن به در بیخیالی هم خودت راحتتری هم طرفت

صد در صد ولی من واقعا اخیرا حس کردم منو داره از خودش جدا میدونه سر همین حرصی شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه، کارت اشتباه نبوده. وقتی شک می‌کنی و کسی چیزی رو پنهون می‌کنه، طبیعی هست که سوال کنی. اما باید توی بحث بیشتر کنترل احساساتت رو داشته باشی. شوخی‌هایی که باعث میشه به اشتباه فکر کنی چیزی واقعیه، می‌تونه اذیت‌کننده باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

نه، کارت اشتباه نبوده. وقتی شک می‌کنی و کسی چیزی رو پنهون می‌کنه، طبیعی هست که سوال کنی. اما باید تو ...

دقیقااا من حتی گفنم اگه شوخیه بگو و هیچی نگفت 

یجورایی من حس گردم چقدر بعد سه سال بی ارزشم ک نزدیک عقدمون بخواد ی کاری کنه و من بی اطلاع باشم