2777
2789

بگید ک استنیس کثافطططططط میمیره تیکه تیکه میشه عوضی بگید ک اون زنیکه جادوگر ججججنده آتیش میگیره وااای دارم دیوونه میشم 

🖤

دخترش رو تو آتیش سوزوند ای وای دخترش چقدر شیرین و ناز و معصوم بود 😭

بین تمام فیلم هایی که دیدم این بدترین سکانس بود 

مادرش خودکشی میکنه 

پدرش هم تمام ارتشش کنارش میذارن 

تا جایی که یادمه جان اسنو‌ انتقام شیرین رو‌ میگیره 

She is working on a bio…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جزئیات نمیپرسم فقط میخوام مطمئن بشم دلم خنک بشه نمیتونم صبر کنم و آخر فیلم ببینم رمزی نمیمیره

ولی اینکه فهمیدی رمزی میمیره باعث میشه که تو یه موقعیت حساس فیلم مطمئن بشی رمزی میمیره دیگه اون سکانسو استرس نداشته باشی ولی من نمیدونستم تو اون سکانس خیلی استرس داشتم فکر کنم فصل ۶ بود

ولی اینکه فهمیدی رمزی میمیره باعث میشه که تو یه موقعیت حساس فیلم مطمئن بشی رمزی میمیره دیگه اون سکان ...

خیلیارو دلم میخواد بمیرن ولی نمپرسم هیجانش از بین نره 😁 الان مثلا میخوام بدونم برن چی شد . فصل پنج رو تازه تموم کردم . یا آخرش میخوام بدونم بنجن عموی جان اسنو چی شده بالاخره مرده یا زنده است . اما فقط از مردن دو نفر میخوام مطمئن بشم یکی استنیس بود ک دیدم مرد . یکی هم این رمزی و اون جادوگره سرخ . 

جان اسنو هم تو مصاحبه اش دیدم ک میگفت همه فکر می کردن مرده بعد زنده شد اونم نمیدونم چطوری واقعا هیجان فیلم خیلی بالاست هر قسمتش یه سوپرایزه 

الان فقط یه سوال دارم اون قسمت رمزی رو قطع نکردن ؟ همون قسمت بی تربیتی . همون کاری ک با تکون کرد 

🖤

خیلیارو دلم میخواد بمیرن ولی نمپرسم هیجانش از بین نره 😁 الان مثلا میخوام بدونم برن چی شد . فصل پنج ...

نه قطع نکردن ولی به شکل بدی مرد دلت خنک میشه

اون جادوگرم بعدش کارای مثبت انجام میده