2777
2789
عنوان

ملاک دعوت شدن به کنکور فرهنگیان

259 بازدید | 11 پست

سلام میخواستم بدونم ملاک دعوت شدن به مصاحبه فرهنگیان چیه ؟

دقیق بگید بی زحمت .

آخه بعضیا میگن با تراز کنکور با تراز امتحان نهایی با هم میانگین میگیرن اگه بالای ۵۰۰۰ شد دعوتت میکنن و بعضیا هم میگن نه فقط کنکور ملاکه دعوته که باید بالای ۵۰۰۰ شده باشه ؟

فقط کنکور برای دعوت به مصاحبه شدن ملاکهکنکور اختصاصی و فرهنگیان برای قبولی نهایی معدل رو هم لحاظ میک ...

مطمئنی که برای دعوت فقط کنکور ملاکه ؟

خب اگه اینجوریه با میانگین درصد 10 درصد دفترچه کنکور سراسری نه فرهنگیان برای آقایون دعوت میشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی که برای دعوت فقط کنکور ملاکه ؟خب اگه اینجوریه با میانگین درصد 10 درصد دفترچه کنکور سراسری نه ...

آره مطمئنم.

نمیدونم بستگی به منطقه داره ولی آقایون چون تعدادشون برای فرهنگیان کمتره احتمالش هست

اگه درصدا رشته تخصصی خودت بالاتر باشه نه حتما ضریب شون بیشتر تا فرهنگیان

ممنونم .رشته م تجربیه 

می دونید تا چند درصد تخصصیا رو زده باشم شانس دعوت دارم البته می دونم کاملا بستگی به رقبا و شهرم داره 

ممنونم .رشته م تجربیه می دونید تا چند درصد تخصصیا رو زده باشم شانس دعوت دارم البته می دونم کاملا بست ...

دقیق نمیدونم عزیز 

اشتباه نکنم درصد پارسال یکی از بچه ها اینجا  مصاحبه دعوت شده بود

زیست و شیمی ۳۸ 

فیزیک ۵۰ 

ریاضی ۴۰ 

فرانگیان حدودا ۲۰ 

ببین بازم دقیق یادم نمیاد درستن یا نه

ولی یکی دیگه بود گفت فرهنگیان ۹۰ و دروس تخصصی حدودا ۱۵ درصد زده دبیری فناوری اورده به گفته خودش

اکانت بسته شد❌