2789
عنوان

پردرامدا

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 38 پست
اطرافم خیلی ها با حقوق ۷۰-۸۰ تومنی هستن.یه واحد اپارتمان دارن. یه ماشین معمولی .و مثلا یه اپارتمان ک ...

تو شهرستان که نه ولی اگه تو تهران باشی و خونه از خودت نباشه معمولیه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این شرایط که گفتم تو تهران هستن .واقعا معمولی‌. خونه دارن محله ی متوسط. و یه واحد هم دادن اجاره اونم محله ی متوسط  این واقعا پولداری نیست

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
بله ناسپاسی خیلی بده و متاسفانه اغلب مردم عادت کردن به نالیدن

طرف دیدم اطرافم ماهی یا دوماه یبار ترکیه میرن ماشینشون شاسی بلنده سه تا خونه ویلایی دارن شوهرش کلی دام و زمین داره بازم میناله ناشکره

شما از جهتی درست میگی این درآمدها با توجه به حقوق قانون کار و حقوق اکثر کارمندای دولت باورکردنی نیست والا

در کل منم فک نکنم همه راستشو بگن بعضیا راس میگن ولی هستن کسایی که دنبال جلب توجه هستن یه چیزی میگن غیر واقعی 

پولدار که نه ولی متوسط رو به بالا

خب همین دیگه ما می گیم با ۷۰-۸۰ معمولی هست زندگی باور نمیکنن دوستان. الان شرایط رو به شما گفتم خودت دیدی گفتی متوسطه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ببین شما درست میگی متاسفانه گرونی و تورم حبابی میره بالا خب اره یه وقت یکی از خودش خونه نداره شوهرش ...

آره اینا که میگی کاملا درسته و منم با شما موافقم

چشم و هم چشمی و پوز دادن و تظاهر، پدر زندگی ها رو در آورده، مردم رو بدبخت کرده، انقدر که با این شیوه زندگیشون اگر ماهی چندصد میلیون هم داشته باشن بازم پول کم میارن! 

چند روز پیش یه خانمی میگفت معلمم و حقوقم ماهی ده تومنه و آرزومه یه گوشی آیفون پونزده بخرم! میگم اخه مگه آیفون چی داره که ارزوش رو داری بخدا من خودم آیفون گوشی دوممه! گوشی اولم سامسونگه!  آیفون خریدم چون خارج از کشور زندگی کردم و قیمتش اونجا خیلی مناسبه ولی توی ایران ک همه برنامه هاش فیلتره و پولیه و شما نمیتونی برنامه هاش رو خرید کنی آیفون اصلا مناسب نیست، سامسونگ جرا نمیخری؟ میگه آخه همه ی همکارام و فامیلهای شوهرم با اینکه وضعیت مالیشون شبیه ماست گوشیهاشون آیفونه منم میخوام آیفون بخرم!

حالا آیفون قسطی یا با زدن از بقیه نیازهات به چه درد میخوره؟  

چرا ما به اینجا رسیدیم؟ چرا فکر میکنیم باید چیزایی داشته باشیم ک درحدمون نیست ولی میخواهیم چشم بقیه رو کور کنیم!!!

اینا هست ولی بازم این ربطی به اینکه صدمیلیون درامد بالایی نیست و زندگی لاکچری نمیاره فرق داره😂😂😂😂