2789
عنوان

پردرامدا

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 38 پست
دیروز یه تاپیک زدم در مورد خانم های شاغل و خانم های خونه دار فقط حرفم این بود بهم احترام بذارین همو ...

اعتماد به نفس اینو من داشتم الان...

گوزل تبریزیم💚 فرزند ایران، و جان فدای میهن

بستگی داره منم بعضی ماها حدود۵۰دارم اخر ماه کم میارمهمش میره برا قرض وقسط وفلان بهمان سبک زندگیا متف ...

دقیقا ولی اینکه میان و خیلی پرمتوقعانه میگن کمه واقعا غیر منطقیه یه سری خرجا واقعا غیر ضروریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حقوق تو ایران معمولی بین 8 تا 30 هست بیشترین از این فقط شغل آزاد و مال مردم خوری

چه حرفایی می زنید. چون شما نمی دونی و اطلاع نداری دلیل نمیشه به مردم تهمت بزنی.  همسر خودم و خیلی ها اطرافم کارمند دولت هستن و حقوق هاشون بالای ۶۰-۷۰ هست.  مال مردم خور هم نیستن. تو شرایط سخت جون می کنن 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
چه حرفایی می زنید. چون شما نمی دونی و اطلاع نداری دلیل نمیشه به مردم تهمت بزنی. همسر خودم و خیلی ها ...

کدوم ارگان و سمت شغلی 

همه مشاغل حقوق ها می‌دونم 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

اره برای کسی که تهران یا کلانشهرا زندگی کنه و اجاره نشین باشه اره هزینه ها زیاده ولی کسی که شهرستان ...

نه عزیزم شهرستانم هزینه ها زیاده شاید کرایه خونه اندازه تهران نباشه اما توی شهرستان هم طرف بخواد به خونه معمولی یه جای معمولی شهر برای خانواده چهارنف ه بخره باید کم کم سه یا چهار  میلیارد پول بده بعد ماهی هشتاد تومن برای این آدم خیلی زیاده؟ هزینه مدرسه بچه، کلاسهای متفرقه، رفت و امدش، خورد و خوراکش، پوشاکش، اگر بره دانشگاه هزینه دانشگاهش ک اکثرا آزاد میرن درس میخونن، هزینه درمان، هزینه یه رستوران و تفریح یکی دو روزه اینا خیلی بالاست! توی شهرستان قیمت مواد غذایی دقیقا اندازه تهرانه، قیمت خودرو مثل تهرانه، قیمت لباس و پوشاک اندازه تهرانه، من  لباس معمولی رو میگم نه برند! هزینه تعمیرات لوازم و خودرو و قطعات مثل تهرانه، واقعا اینا بلوف نمیزنن، دروغ نمیگن! واقعیته! فامیل ما شهرستان میخواست زانوش رو عمل کنه دویست میلیون پارسال هزینه کرد! حالا اینکه مردم رو به زیاده خواهی متهم کنیم بی انصافیه! اینا حداقل حقوق شهروندی هست ک مردم ندارن، نه در تهران و کلانشهرها نه در شهرستانها

دیروز یه تاپیک زدم در مورد خانم های شاغل و خانم های خونه دار فقط حرفم این بود بهم احترام بذارین همو ...

اآفرین بعضی ها درسته شاغلن و مستقل ولی متاسفانه جنبه مستقل بودنو ندارن فقط کارشون تخریب خانومای غیر شاغله

اآفرین بعضی ها درسته شاغلن و مستقل ولی متاسفانه جنبه مستقل بودنو ندارن فقط کارشون تخریب خانومای غیر ...

بله عزیزم و برعکسشم هست مثل این خانم که گفتم ایشون توی تاپیکاشم هست بیخود و بی جهت دنبال تخریب خانما شاغل بود انگار میخواست انتقام چیزی رو بگیره یا عقده داشت نمیدونم والا 

من بعنوان یه شاغل هیچ دید از بالا به پایینی به یه خانم خونه دار ندارم انتخاب من کار بیرونه انتخاب یه خانم دیگه خانه داری هردو قابل احترام تمام حرفم همین بود احترام!

نه عزیزم شهرستانم هزینه ها زیاده شاید کرایه خونه اندازه تهران نباشه اما توی شهرستان هم طرف بخواد به ...

ببین شما درست میگی متاسفانه گرونی و تورم حبابی میره بالا خب اره یه وقت یکی از خودش خونه نداره شوهرش اجاره مغازه کار و کاسبیش رو باید بده یا دانشگاه آزاد میره اره به من ربطی نداره قصد قضاوت اونارو هم ندارم ولی باور کن یه سری خرجا بیخودیه مثلا فقط برای پز دادنه مثلا طرف میتونه نیازشون با یه گوشی سامسونگ یا شیائومی بر طرف کنه ولی میره آیفون می گیره یا ماشین طرف میتونه با یه ماشین ایرانی اینور و اونور بره ولی برای اینکه چش جاریشو در بیاره میره سراغ ماشین لاکچری باور کن عزیزم بعضی قسط ها و وام ها اگه برای سرمایه گذاری باشه خوبه ولی برای خارج رفتن و استوری گرفتن و پز دادن خوب نیست به نظرم با احترام به نظر شما

بله عزیزم و برعکسشم هست مثل این خانم که گفتم ایشون توی تاپیکاشم هست بیخود و بی جهت دنبال تخریب خانما ...

شما خانوم با شخصیتی هستی عزیزم که دید برتری نداری به نظرم همه باید بهم احترام بزارن خانومای شاغل بخاطر اینکه تو این شرایط گرونی دستشون تو جیب خودشونه و خانومای غیر شاغلم بخاطر اینکه با این حقوق کم زندگی رو میچرخونند

چه حرفایی می زنید. چون شما نمی دونی و اطلاع نداری دلیل نمیشه به مردم تهمت بزنی. همسر خودم و خیلی ها ...

عزیزم شوهر شما محترمه ولی باور کن اونایی که معدن کار میکنن همین حقوقم براشون پولداریه آرزوشون یک کیلو گوشت بخورند

عزیزم شوهر شما محترمه ولی باور کن اونایی که معدن کار میکنن همین حقوقم براشون پولداریه آرزوشون یک کیل ...

اطرافم خیلی ها با حقوق ۷۰-۸۰ تومنی هستن.

یه واحد اپارتمان دارن. یه ماشین معمولی .و مثلا یه اپارتمان که دادن اجاره. نه سفر خارج میرن نه از سر و گردن شون طلا می باره... خی این معمولی نیست؟ این زندگی پولداریه؟!!!!

چقدر بده پرتوقع بودن و قانع نبودن که حتی آدم اگه ماهی ۱ میلیارد در بیاره باز میبینی ناشکری میکنه

بله ناسپاسی خیلی بده و متاسفانه اغلب مردم عادت کردن به نالیدن