2777
2789
عنوان

عفونت واژن خره🤕🤕😩

981 بازدید | 130 پست

سلام  دوستان.  کسی میدونه که عفونت واژن ممکنه که براثر حساسیت غذایی رخ بده؟؟

آخه الان ازپارسال عفونت دارم هر دوماه سه ماه یکبار مژاد سراغم دکترم رفتم دارو هم مصرف کردم ، کمکم کنید 😭

بر اثر خوردن زیاد شیرینیجات هم پیش میاد

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز باید روزی چند بار لباس زیرت رو عوض کنی و اینکه یه مدت داخل لباس زیر رو اتو کن بعد بپوش 

بعضی حرف ها را “نباید زد”بعضی حرف ها را “نباید خورد"بیچاره دل چه میکشد میان این “زد” و”خورد”

عزیزم عسل تزریق کن....به اندازه دو سیسی و یک هفته کامل.....ببیندستمال نخی استفاده کن....کهنه بچه هستا از اونا و شورتای نخی شل بپوش

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست

یه چیزی میگم بعد اینکه دارو مصرف کردی و خوب شدی داءم رعایت کن عمرا عفونت کنی

یه فوم دستشویی بزار مخصوص شستشو بعد شماره ۲

ببخشید ولی رک میگم چون فاصله کنه بین واژن و محل دفع کمه، اگر بعد دفع با یکم فوم بشوری احتمال عفونت کم و میزان سلامت بالا میره

تو خونه لباس زیر نپوش و با دامن باش بیرونم که میری شورت نخی و گشاد بپوش و شلوار چسبون تا جایی که میتونی نپوش

عنبرنسا دود کن خیلی هارو دیدم تو این سایت نتیجه گرفتن

مایعات و به خصوص آب زیااااااد بخور تا هر نیم ساعت بری دستشویی

وقتی هم که پریودی تند تند نوارتو عوض کن خود خون هم عفونتو شدیدتر میکنه 

اینارو رعایت کن و دکتر هم برو کرم و قرص بگیر  و کامل و به موقع مصرف کن.

خدایا شکرت❤️