2777
2789

ما از اون دسته خانواده هایی هستی که رو زمین سفره میندازیم. میز نهار خوریه جهیزیم رو هم ۴ نفره گرفتم که اصلا استفاده نمیکنیم و کلا سفره رو بیشتر دوست داریم. حالا به نظرتون رو سیسمونیم صندلی غذاخوری بگیرم یا نه؟ 

ما گاهی رو زمین مشینیم بیشتر دور میز. صندلی برای وقتی که بچه میخواست کنار ما دور میز باشه ولی ما هم بتونیم غذامون رو بخوریم خوب بود. هم اینکه میزاشتم جلوی تلویزیون خودمم رو صندلی کناریش مینشستم بهش غذا میدادم اون اوایل خوب بود چون تازه راه افتاده بود خونه رو با دست و پای غذایی به گند میکشید. الانم میشینه روش دفتر میزاره جلوش نقاشی میکشه. 

در هر صورت هر طور خودت صلاح میدونی. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی اشتفاده میکنم

ما غذا رو روی میز توی آشپزخونه سرو میکنیم

واسه خمین صندلی دخترم رو گذاشتم کنار میز خودمون 

هروقت ما میخوایم غذا بخوریم اون هم میشینه کنارمون هم بازی میکنه و هم غذاش رو میدم

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند

من برای دخترم نگرفتم اما پشیمون شدم 

چون تواین سن بچه ها مدام میخوان شیطونی کنن وبغلتن (قبل راه افتادن)

اماوقتی توصندلی باشن ثابتن وبهترغذامیخورن

تاقبل اینکه دخترم راه بیفته تو روروئکش بهش غذامیدادم

اگر سر میز میشینی بگیر ولی اگر سفره رو زمین پهن میکنی نه  چون  اسیر میشی  هیچم استفادت نمیشه  جاری من خریده    فقط از این ور میزاره اون ور اصن میز نهار خوریم نداره ولی چون  من گفتم   چیز خوبیه ادم سر میز بچرو بغل نمگیره خریده 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔