2777
2789
عنوان

چرا اطرافیان در مورد بچه نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 104 پست

والا من کنکوری که بودم هر لحظه میپرسیدن کی میری دانشگاه😐الان که دانشجوام میگن پس چرا ازدواج نمیکنی کی ازدواج میکنی 😐🤦🏻‍♀️

مطمئنم وقتی هم ازدواج کنم گیرش میدن که چرا بچه نمیاری 😐💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ایمانه خیلی مهمه هرکس به اندازه ایمانش به خدا تو زندگی خیر میبینه

ببین عزیزم کسیک ب خدا تقرب پیدا کنه خدا بیشتر زندگیشو سخت میکنه اینو میتونم با فکت حدیثی و قرانی برات ثابت کنم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

منم دیدم بچه مشکل‌دار به دنیا اومده مادره‌ ۹سال موهای سرش سفید شده تا این بچه خوب شه هنوزم خوب نشدها ...

خب ببین عزیزم هر کاری ادم میخواد انجام بده باید همه جوانب بسنجه مثلا برا سلامت بچه پدر و مادر قبل ازدواج ازمایش میدن بعد ازدواج قبل بارداری مراقبتای پزشکی انجام میدن در طی بارداری همینطور تا یه بچه سالم دنیا بیاد حالا یه نفر همه این مراقبتا انجام میده میبینی بازم بنده خدا بچش مشکل داره نمیشه برا اساس این یه نسخه کلی برا همه پیچید مث وقتی که قانون میگه کمربند ببندین تا موقع رانندگی اگر خدای نکرده تصادف کردین درصد امنیت جانیتون بره بالا حالا میبینی یه موردایی پیش میاد یه نفر یه تصادفی میکنه با وجود بستن کمربند جونشو از دست میده اونجا یعنی باید گفت کمربند ایمنی کارایی نداره و نباید ببندیم؟ 

اینجا هم استثنا هایی وجود داره نمیشه برای همچنین مواردی کلا قید بچه رو زد از سمت دیگ من کلا منظورم برای بچه دار شدن و تغییر اوضاع مالی زندگی بود 

شوهر من گفته بود زنم ناراست ولم کنید

عجب ادمیه😂چرا نمیکنه خودم نازام

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

من شوهرم کار و بیمه رو داره ولی اهل دو شغل و اینا نیست،مشکل هم از اون بوده،ولی تلاشی نمیکنه،با قاطعیت هم بهم میگه تا وضعم خووووب نباشه کاری نمیکنم ولی همه متاسفانه از چشم زن میبینن،چه مشکل و ضعیف بودن رو ،چه تلاش کردن و پیگیری رو میگن که زن باید مرد رو هل بده...

بچه هم بیاری فرقی نداره

میگن. وای بچه تنهاست دومی بیار

دومی بیاری هم میگن. وای یعنی خواهرنمیخواد حیف دخترنداری 

زنی ک دخترنداره فلان نیست ان نیست اون نیست

ولشون کن ازاول گوش نده

👀👀
عجب ادمیه😂چرا نمیکنه خودم نازام

اخه من نمیخواستم  

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
اخه من نمیخواستم

اها اونجوری

البته سراغ دارم،خواهر دوستم شرایطش مثل شماست و خودشون نمیخوان دقیقا بخاطر کار و بیمه،و کسی خبر نداره،اونم جایی نمیره که بهش گیر ندن بچه و...

مردم آخه چخبر دارن زندگی یه زوج رو،

نمیدونم آمار عدم تمایل زوجها به بچه دار شدن  رو خبر ندارن

اگه این آمار دروغ باشه که دولت وام و تشویق نمیذاره،پس چرا اینا میشن کاسه داغتر از آش 

خب ببین عزیزم هر کاری ادم میخواد انجام بده باید همه جوانب بسنجه مثلا برا سلامت بچه پدر و مادر قبل از ...

درسته باید همه جوانب رو بسنجیم از جمله جنبه مالی! نمیشه بگیم خدا میرسونه و ...

حالت این خانواده ای که براتون مثال زدم،دو تا بچه به دنیا آوردن بدبخت کردن. ازدواجشون فامیلی بود. نکردن قبل اقدام برن ۲تا آزمایش ژنتیک بدن. بچه اول مشکل‌دار به دنیا اومد. بچه دوم هم آوردن به امید سلامتی و بهتر شدن اوضاع؛ ولی بچه دوم مریضی‌هاش هزار برابر بیشتر از اولی هست

موهای مادرشون سفید شده تو اوج جوونی

ببین عزیزم کسیک ب خدا تقرب پیدا کنه خدا بیشتر زندگیشو سخت میکنه اینو میتونم با فکت حدیثی و قرانی برا ...

اولا که چنین حرفی به طور قطع درست نیست دوما زندگی همه مشکل داره کسی که تقربش به حدا زیاد باشه ارامش داره سختی زندگیم بستگی به دیدگاه داره که سختی و تو چی ببینی اگر نگاهت به دنیا باشه اره مشکلات زندگی برات سخت میشه اما اگر نگاهت به معاد و زندگی پایدار اخروی باشه سختیای زندگی به چشمت نمیاد و صبور تر و مقاوم تر میشی البته صحبت شما به طور عکس صدق کامل میکنه که حضرت علی علیه السلام میفرمایند اگر دیدی خداوند به تو پی در پی نعمت میدهد در حالی که تو معصیت کاری از خشم و غضب خدا بترس 

درسته باید همه جوانب رو بسنجیم از جمله جنبه مالی! نمیشه بگیم خدا میرسونه و ...حالت این خانواده ای که ...

اتفاقا تو جنبه مالی من خودم معتقدم از صفر تا صد و خدا میرسونه  البته خداهم میگه از تو حرکت از من برکت حرکتم فقط حرکت فیزیکی نباشه که فقط کار کار کار قبل از کار ادم باید اول نیتش و درست کنه بگه خدایا برای خوشحال کردن بنده هات میرم سرکار که روزیشون و در بیارم تو که از من به اونا مهربونتری پس تو بیشتر میخوای خانواده من خوشحال بشن پس تو به قدمام برکت بده قدما بعدی خود کار در کنارش کارایی که روزیو زیاد میکنه مث نماز خوندن خمس و زکات دادن طهارت باطنی و ظاهری اینا همه در کنار. هم گشایش های زیادی ایجاد میکنه 

موردیم که شما گفتین خودتون دارین میگین ازمایش ندان که این برمیگرده به سهل انگاری بی توجهی خودشون