2777
2789
عنوان

چرا اطرافیان در مورد بچه نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 104 پست
اولا که چنین حرفی به طور قطع درست نیست دوما زندگی همه مشکل داره کسی که تقربش به حدا زیاد باشه ارامش ...

زندگی سخت بستگی ب دیدگاه داره!؟من دارم درمورد سختی فیزیکی و قابل لمس صحبت میکنم ن زاویه دید ادم نسبت ب اون موضوع مص اینک طرف داره سوسک میخوره بهش بگی این سوسک نی عسله زاویه دیدت رو عوض کن..یچی میگیا بخدا😐سعی کن بدون تعصبات مذهبی با قضایا برخورد کنی ک از دایره ی منطق خارج نشی..

اگ سختی زندگی ینی از خدا دور بودن ک امام حسین گناهکار ترین و دور ترین ادم نسبت ب خدا بود

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه من جدی گفتن و...بلد نیستم

خب اسمت حنانه ست معلومه 😄

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

خب اسمت حنانه ست معلومه 😄

اسم مستعار ولی عااااشق این اسمم

قبل ازدواجم دوست داشتم اگه دختردار شدم بذارم حنانه.

البته خودمم یجوری خوش خنده و...برخورد میکنم ،فکرکنم کسی جدی نگیره منو😅

اسم مستعار ولی عااااشق این اسممقبل ازدواجم دوست داشتم اگه دختردار شدم بذارم حنانه.البته خودمم یجوری ...

🥺 دقیقا منم یمدت میخواستم این اسمو برای خودم بزارم چه شباهت جالبی💘

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

زندگی سخت بستگی ب دیدگاه داره!؟من دارم درمورد سختی فیزیکی و قابل لمس صحبت میکنم ن زاویه دید ادم نسبت ...

من گفتم بستگی به دیدت داره که چه چیزیو سختی ببینی امام حسین زندگی سختی داشت اما حضرت زینب چرا گفت من جز زیبایی چیزی ندیدم مگ سختی نبود طبیعتا باید میگفت خیلی سخت بود همه خانوادم جلوم پرپر شدن اما گفت جز زیبایی چیزی ندیدم یا حضرت قاسم که به امام حسین تو واقعه عاشورا فرمودن مرگ برای من از عسل شیرین تر است یعنی نمدونست به چه سختی قراره شهید بشن 

زندگیم همینه خدا انسان رو اشرف مخلوقات قرار داد چطوری؟ اینجوری که از روح خودش در ما دمید و ما شدیم چکیده ای وجود خدا ادم وقتی  به خودشناسی برسه به خدا شناسی میرسه انگار سر نخ و بگیری بری تا برسی به کلاف حالا سوالم اینه ادم وقتی به روح بزرگ خودش پی ببره این دنیای فانی مادی میتونه تاثیر بزرگی روش بزاره اصلا فلسفه دین برای اینه که انسان راه خوشبختی و ارامش و راحتی که خدا گفته رو پیدا کنه حالا هدف خدا از خلقت ما بندگیشه یعنی خدا مارو خلق کرده تا تمام محبت خودش رو به ما بده با نعمتاش وظیفه ما چیه بندگی خدا حالا تو این مسیر ما باید رشد کنیم یعنی به کمال خودمون برسیم به درجه ای که قشنگ عبد خدا بشیم هر موفقیتیم یه سختی داره سختیای زندگی برا اینه که مارو بزرگ کنه  دقیقا مث میوه ای که به درخته تا وقتی به درخته باد و بارون و افتاب و گرما براش وسیله رشده اما اگ از شاخه و ریشه خودش کنده شه و بیفته همون باد و بارون و گرما براش میشه عامل فساد و خرابی انسانم همینه تا وقتی وصل به خداست سختیای زندگی راه رشدش اما اگر جدا بشه میشه عامل عذاب 

من گفتم بستگی به دیدت داره که چه چیزیو سختی ببینی امام حسین زندگی سختی داشت اما حضرت زینب چرا گفت من ...

پ شمام ب اسی نگو چون از خدا دوری اوضا اینجوریه بجاش باس بگی زاویه دیدت رو عوض کن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

پ شمام ب اسی نگو چون از خدا دوری اوضا اینجوریه بجاش باس بگی زاویه دیدت رو عوض کن

عزیزم من به اسی گفتم از حدا دوری؟  من دیدگاه خودم و گفتم در مورد خدا و اینکه رو چه حسابی میگم روزی دست خداست 

در ضمن قوانین اسلام  خودش یه دیدگاه درست و الهی نسبت به زندگی  که خدا در قالب دین تو کتاب قران توسط پیامبرش برای ما فرستاد شما هم با دلیل و استدلال اگ منطق خودت و درست میتونی خلاف حرفای منو ثابت کن نه اینکه چیزی که نگفتم و بخوای به من بگی گفتم تا یه حرفی برای مخالفت با من داشته باشی 

مردم همیشه حرف برای گفتن دارن اصلا اهمیت نده. من الان یه پسر یازده ساله دارم هرکی می بینه میگه یکی دیگه بیار تنها میمونی. دیگه چه برسه به شما. 

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.

فقط بلدن همه چیز رو به دین و ایمان ادم ربط بدن ...بعد از اون ور میگن خدا هر کیو دوست داشته باشه مورد آزمون قرار میده .سر تا پا حرفاشون تناقصه

هیچی..

این عادت فضولی همه جا رخنه کرده .شما در جواب چی میگی ؟

اوایل خیلی حرص میخوردم. الان دیگه فقط لبخند میزنم. تازه فکر کن من هشت ماه بعد از ازدواج باردار شدم ناخواسته. تو همین هشت ماه مادرشوهرم هروقت منو میدید میگفت زودتر یدونه بیار. سنم کم بود از حرفاشون ناراحت میشدم اما الان اصلا اهمیت نمیدم

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
فقط بلدن همه چیز رو به دین و ایمان ادم ربط بدن ...بعد از اون ور میگن خدا هر کیو دوست داشته باشه مورد ...

بخدا😂