من گفتم بستگی به دیدت داره که چه چیزیو سختی ببینی امام حسین زندگی سختی داشت اما حضرت زینب چرا گفت من جز زیبایی چیزی ندیدم مگ سختی نبود طبیعتا باید میگفت خیلی سخت بود همه خانوادم جلوم پرپر شدن اما گفت جز زیبایی چیزی ندیدم یا حضرت قاسم که به امام حسین تو واقعه عاشورا فرمودن مرگ برای من از عسل شیرین تر است یعنی نمدونست به چه سختی قراره شهید بشن
زندگیم همینه خدا انسان رو اشرف مخلوقات قرار داد چطوری؟ اینجوری که از روح خودش در ما دمید و ما شدیم چکیده ای وجود خدا ادم وقتی به خودشناسی برسه به خدا شناسی میرسه انگار سر نخ و بگیری بری تا برسی به کلاف حالا سوالم اینه ادم وقتی به روح بزرگ خودش پی ببره این دنیای فانی مادی میتونه تاثیر بزرگی روش بزاره اصلا فلسفه دین برای اینه که انسان راه خوشبختی و ارامش و راحتی که خدا گفته رو پیدا کنه حالا هدف خدا از خلقت ما بندگیشه یعنی خدا مارو خلق کرده تا تمام محبت خودش رو به ما بده با نعمتاش وظیفه ما چیه بندگی خدا حالا تو این مسیر ما باید رشد کنیم یعنی به کمال خودمون برسیم به درجه ای که قشنگ عبد خدا بشیم هر موفقیتیم یه سختی داره سختیای زندگی برا اینه که مارو بزرگ کنه دقیقا مث میوه ای که به درخته تا وقتی به درخته باد و بارون و افتاب و گرما براش وسیله رشده اما اگ از شاخه و ریشه خودش کنده شه و بیفته همون باد و بارون و گرما براش میشه عامل فساد و خرابی انسانم همینه تا وقتی وصل به خداست سختیای زندگی راه رشدش اما اگر جدا بشه میشه عامل عذاب