انقد فضولی میکنن .شوهر بیکار .مستاجر .بدون حقوق بیمه .هیچی ..چرا انقد میگن بچه بیار .خوب من که نمیتونم بگم این مشکلات رو دارم ولی کاش بفهمن منم بچه دوست دارم ولی نه توی این وضعیت .چکار کنم چی جواب بدم .خواهرای با تجربه راهنمایی کنید
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چون واقعا دوست ندارم و نمیارم هرگز از همون اول گفتم دوس ندارم و دیگه کسی نمیپرسه
من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
من از همون اول شرطم همین بچه نداشتن بوده خانواده همسرمم میدونن یعنی از همون اول بهشون گفتم بعدها دلخوری پیش نیاد، چند وقت پیش عمه همسرم گفت شنیدم بچه نمیخوای و بیار و حیفه و ... منم کامل سکوت کردم و از کنارش بلند شدم