2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خبرچینیمو میکنن

156 بازدید | 16 پست

سلام خوبین؟

من امشب عروسی دوستم دعوتم ساعت ۷ اینا از خونه میزنم بیرون

داشتم آماده میشدم شوهرم اومده میگه ببین خبر آوردن برام که تو زنونه زیاد میرقصی تو همه عروسی ها و با کسایی میرقصی که من با شوهراشون اختلاف دارم(😐) یا این رفتارتو اصلاح میکنی متین و خانم دیگه تو عروسیا نمیرقصی یا دیگه لازم نکرده بری عروسی!

گفتم مثلا چیکار میکنم؟لختی پختی میپوشم جلوی داماد عربی میرقصم یا چی؟

سرم داد و هوار کرد که همچین غلطی هیچوقت نمیتونی بکنی ولی دیگه دوست ندارم از یه حدی فراتر بری تو عروسیا

شما جای من قسمت زنونه تالار من به جز مادر شوهر و خواهر شوهرم مگه با کس دیگه میرم که میگه خبر آوردن؟!!!!!صددر صد خانوادش بدگوییمو کردن مگه نه؟

نمیگم مثل بقیه که دوست دارن برقصن منم میرقصم مگه رفتیم عزا ولی دیگه در این حدی که اینا تعریف کردن هم نیست!

راه حل برای پیدا کردن بدگو و حل بدبینی شوهر لطفا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ضمن من ۹۰ درصد کسایی که شوهرم ازشون خوشش نمیاد و میگه من با زناشون میرقصمو نمیشناسم!کسایی که متاهلن میفهمن چی میگم من خب تو تالار قرار باشه برقصم دیگه یار تو خانواده شوهر نمیتونم که پیدا کنم نهایت یه خواهر شوهری چیزی که اونم بعد ۵ دیقه پیداش نمیشه تو جمع

شما خودتو بزار جای من یه لحظه واقعا موندم چی بگم به شوهرم😑

باهاشون عروسی نرو

ما ترکا کسی بیاد عروسیمون متاسفانه نرفتن نمیشه مگر اینکه عزاداری چیزی باشی 

فقط میتونم وقتی با اونا میرم نرقصم وقتیم گفتن چرا بگم فضول دارم بخاطر همین😅😂

اصلا خودت رو به خواطر چرندیات اونا ناراحت نکن راحت باش فقط به شوهرت هیچی نگو چان اخلاقش بده و پا درشوهر و خواهرشوهر سرد سرد باش و بهشون محل نده و زندگی خودت رو داشت باش و حال خودت رو خوب نگه دار

اهمیت نده کار خودت رو بکن

نمیخوام خودمو تعریف کنما ولی چون هم قیافم هم اندامم خوبه تو عروسیا نخوامم تو چشم این مسئله هم شده یه نقطه ضعف برای خواهر شوهرام مخصوصا کوچیکه

خدا شاهده مثل روباهه جلوی همه خوب رفتار میکنه با آدم پشت سرت یه حرفایی میزنه که میخوای بگی عه واقعا پس که اینطور😑