2777
2789
عنوان

چی میشه به همچین آدمی گفت😶

120 بازدید | 9 پست

آدمی که تحصیل کردست،ادعای با سوادی داره،و کلی توی شهر خودش که هیچی شهر غریب اعتبار داره جلوش خم و راست میشن فقط بیرون از خونه با دیگران خوبه و خانواده خودش

توی خونه زنده مرده بودن زن و بچش براش مهم نیست،تا یه درخواستی داری داد میزنه،کلی بگم مشکل اعصاب داره،خیلیم بچه اولش چون دختره از بچگی کتک های بدی خورده،ولی دومی چون پسره با بدترین بی احترامیا به پدرش و بدترین فحشا بازم پدره دلش نمیاد کتکش بزنه

چی میشه به همچین آدمی گفت؟که دارو های اعصابشم قطع کرده میگه شما مشکل دارین من ندارم

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیر حیوون(همینو فقط میتونم بگم من ببخشید)

دقیقا 

بعد من هر موقع میگم خودت و خانوادت مشکل دارین وگرنه دختر بودن چشه،خودت مشکل داری که برادرزاده و خواهر زاده هات وقتی شهرستانی هر چی بگن میگی چشم،ولی من ک بچتم باید غصه بخورم 

احتمالا از پسرش میترسه وگرنه همچین ادمی همه بچه هاشو کتک میزنه

از پسر ۱۱ ساله آخه؟

میگم فحش بد بهش میده بعد پنج دقیقه بوسش میکنه 

من هم سن داداشم بودم روز تولدم یکم گریه کردم اونم دلم گرفته بود یجوری زدم که تا دو ماه گردنم درد میکرد چون گریه کرده بودم خوابش بهم ریخت،داداشم ۳ ساعت گریه میکنه حرف میزنه بهش باز سکوت میکنه

فکر کردم داداشت بزرگترهپس پسر دوسته

خانواده پدریم به شدت پسر دوستن و سر یه جریاناتی مادربزرگم از همون اول ارزش زن و دختر رو پیش بابام آورده پایین....