2777
2789

واقعا اگه خودمو بکشم پشیمون میشم؟

واقعا خیلی خسته ام خیلی فقط میتونم همینو بگم خیلی بی حس شدم نسیت ب همه چی حالم خیلی بده نمیتونم واقعا توصیف کنم 

من از توضیح دادن اینکه بگم چرا خسته ام ،خسته ام 

میخوام خودمو بکشم ولی ب دنیای دوروبرم ک نگاه میکنم ی ترسی میاد تو وجودم ترس از رهایی از این دنیا ولی واقعا نمیشه ادامه داد احساس راحتی میکنم بعد از مرگ مگه تو این دنیا زجر نمیکشم ؟

آخه چرا خدا 

گریه امم حتی نمیاد 

باور کنین خیلی بدبختم 

از ی طرف پام اینوره یا اونور 

یا دل جنگیدن یا خودکشی نمیدونم چیکار کنم 

هنوز مستحکم نیستم ک با قدرت بگم میجنگم دلم خودکشی میخواد 

البته این مشکل منه من نمیخوام فاز بقیه ام بد شه

از یه طرف میگم پاشو دختر بهترین ورژنتو بساز بذار اونی که تو رو نخواست و ولت کرد تو حسرتت بمونه از ی طرف میگم کیو نمیخوای گول بزنی البته واسه خودم اینکارو باید انجام بدم همش بخاطر این نیستا..

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس ارزششو نداره بخاطرش یه عمر عذاب بکشی/:) 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

کسی که خودکشی میکنه در کسری از ثانیه روحش در قالب یک نوزاد معلول متولد میشه ، نکن اینکارو

حرف عنگیزشی نمیزنم بهت فقط خودتی که میتونی خودتو ازین مرداب بکشی بیرون ، از قدرتت استفاده کن

دقیقا اونی که بهت میگه اینا الکیه شیطونه اون خودت نیستی باور کن 

من این راهو رفتم بجنگ‌ باید بجنگی بدون جنگیدن نباز 

اگه بجنگیو ببازی اونوقت حسرت نمیخوری 

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

آره کسانی که خودکشی کنن تا ابد روحشون سرگردانه و حتی تو یه گروه مذهبی دیدم حاج اقاعه میگفت کسی که باخودکشب از دنیا رفته هرچی براش خیرات کنن یا فاتحه بفرستن به روحش نمیرسه 

عزیزدلم بخدا عذاب اون دنیا هززااار برابر اینجاست و میگن مثلا دلیل خودکشیت هرچی باشه ،تو اون دنیا همونو هر لحظه و هرثانیه میارم جلوت و باهاش عذابت میدن قشنگم درک میکنم اینروزا حال هممون خوب نیست ولی چاره ای جز صبر نداریم 🥺