2777
2789

مغزم میگه تو اصلا نباید به نظرات و حرفای این زن بی فرهنگ و بی سواد عقب مونده ای که پر از عقده های روانیه اهمیت بدی ولی بازم حرص میخورم چکار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آدم های سمی رو از زندگیت حذف کن

مادرشوهرم که نمیتونم حذف کنم 

باهاش رفت و آمد ندارم ولی همون چند ماه یه بار هم که میبینمش شروع میکنه متلک گفتن بیشتر ازین حرصم میگیره که یه نقطه قوت نداره ولی از بقیه ایراد میگیره و خودش هیچ عنی نشده انتظار داره به نصیحت هاش گوش کنم 

گلم تو زندگیت هر کی باعث حال بدت میشه دوری کن ازش میخواد هر کی باشه همسرم خدا رو شکر یه خصلت خوب که داره اینه هر کی باعث ناراحتیمون بشه چ من چ خودش کلا از زندگیشمون حذفش میکنه ده ساله ازدواج کردم اندازه تعداد انگشتان رفت و امد نداشتم با خانواده همسرم 

چون همسرم روز اول گفت من از خانوادم خوشم نمیاد 

خانواده خودمم ک چهار پنج سال یبار شاید برم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

دوری و دوستی را درپیش بگیر ...

روزی صدبار بگو تو شبیه یه درختی ریشه و اساس داری مبادا با باد عادی (حرفای مردم) از ریشه دربیای و یا سست بشی 

روزی هزاربار بگو من به این دنیا اومدم که شاد و مستقل باشم و به عزیزانم خدمت و گوش به فرمان خدا باشم ادمهایی که ذات شیطانی (حسود،بخیل،و...) هستن نمیتونن من را ازریشه سست کنن چون همچین اجازه ای نمیدم ...

روزی ده بارهم بگو ترجیح میدم بجای حرص خوردن دیگران را حرص بدم پس گوربابای بقیه ....

مادرشوهرم که نمیتونم حذف کنم باهاش رفت و آمد ندارم ولی همون چند ماه یه بار هم که میبینمش شروع میکنه ...

ادمهایی که هیچی نیستن و اعتماد به نفس پایینی دارن دائم دنبال نصیحت و یا ایراد از دیگرانن و خودشون را پشت نقاب قایم میکنن نگاهش کن و خنده مرموزانه بزن و بگو باش ب حرفاتون فکر میکنم ....بعدم بشنو و رد شو