2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این موضوع بگید

222 بازدید | 28 پست

بنظرتون حتما هم زن هم مرد باید شاغل باشن؟

چه مشکلیه آخه اگه مرد شاغل باشه و زن خانه دار

بخدا خانه داری آنقدر سختی ها خودشو داره اولش خانه داری بعد چند سال بچه داری و خانه داری باهم 

ولی چرا جامعمون اینجوریه که یجا میگی خانه دار به چشم یک آدم بی سواد بی سود وووو بهت نگاه میکنن؟؟

خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب قدیم تر ها خانه دارها تحصیلاتی نداشتن

الان اکثرا تحصیلات حداقل لیسانس رو دارن

بچه داری الان خیلی سخت شده. قدیم بچه ها رو می‌فرستادند تو کوچه 

الان ی سبد اسباب بازی بریزن تا شب باید جمع و مرتب کنی

نگاه مردم مهم نیست. تو زندگی کاری رو که درست تره انجام بده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بی سواد نهمرد راحت میتونه ازش سو استفاده کنه و بکوبه تو سرش .

گلم حرف شما صحیح اما یکسری مرد ها اینجوری نیستند

حالا در کل میگم میبینید شوهر یک خانمی جنبشو داره و واقعا نمیزنه سر خانومش ولی باز اونم خوب باشه جامعه یجور دیگه بهش نگاه میکنن دست کمش میگیرن

آخه چرا؟!

کسی حق نداره نظر خودش رو به دیگران تعمیم بده

به شخصه ولی با کار کردن خانم موافق ترم

من اگه سر کار برم کارای خونه رو تقسبم میکنم

حداقل کل کارای خونه به عهده من نیست

بدا بچه پرستار میگیرم

اونجوری اگه اون زندگی به هر دلیلی به هم ریخت منم بیچاره و آواره نمیشم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

عزیزم هیچ مشکلی نیست به توافق های دوطرف علاقه زن به بیرون کار کردن یاتوخونه کاز کردن به فرهنگ و محیط و....  بستگی داره  نه چهارتا ادم که میان نظر میدن و بدو بیراه میگن و مردها وزن ها رو زیر سوال میبرن.  

خب قدیم تر ها خانه دارها تحصیلاتی نداشتنالان اکثرا تحصیلات حداقل لیسانس رو دارنبچه داری الان خیلی سخ ...

👏🏻👏🏻ممنونم عزیزم صجیح

عزیزم هیچ مشکلی نیست به توافق های دوطرف علاقه زن به بیرون کار کردن یاتوخونه کاز کردن به فرهنگ و محیط ...

👏🏻👏🏻درسته گلم

کی گفته نگاه جامعه اینطوریه؟

اتفاقا ب نظرم اونایی ک شاغلن بیشتر اذیتن ..

هرکی ی سبک زندگی داره . شاغل بودن خانم یا خانه دار بودنش دوتا سبک زندگی متفاوتن هرکدوم نقاط ضعف و قدرت خاص خودشون رو تو زمینه های مختلف دارن نمیشه گفت کدوم بهتره و برا همه ی نسخه پیچید 

شرایط افراد متفاوته

به نظرم شاغل بودن یا نبودن برای خانما یک انتخابه

و هرکس با توجه به روحیاتش تصمیم می گیره

هر دوش خوبه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

کی گفته نگاه جامعه اینطوریه؟اتفاقا ب نظرم اونایی ک شاغلن بیشتر اذیتن ..هرکی ی سبک زندگی داره . شاغل ...

😐😐خوب شما الان میگی اونا که شاغلن اذیت ترن

😐😐بعد میگی دوتاشون سختی های خودشو داره الان من کدومو در نظر بگیرم ؟😂😂راهنمایی کنید خواهشاً😂😂