2777
2789
عنوان

بلاخره با سه تا بچه اومدم خونه پدرم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2629 بازدید | 74 پست
مهریه ربطی به عدم تمکین نداره

کلا گفتم اگه بی درد سر اومد طلاقم داد مهرمو میبخشم دنبال چیزی ازش نیستم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدم تمکین نمیزنن مدارک پزشک قانونی تا دلت بخواد و شکواییه و ..زیاد ازش دارم

باز خوبه شوهرت کلی داستان داره ک ۳ تا بچه اوردی.

نداشت الان دهمی رو حامله بودی.

ت ک تهش باز آشتی میکنی، فقط لطف کن حامله نشو

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

مواد مشروب رفیق بازی خرج ندادن علافی و خیلی چیزای دیگهحالا اینا رو تحمل کردم خودش برو نمیخوامت

یعنی چی اسی حالت خوبه؟ گفته نمیخوامت بعد میگی حال ندارم شکایت کنم؟

اون خرج 3 تا بچه رو بگیر گناهشون به گردنت میفته ها

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

خب تنها میومدی میکفتی از خونه پدرم نیاوردم ک یک هفته نشده میومد پی ات

خب جریان اینه نمیخوام بیاد دنبالم

بباد بیفته به پامم بر نمیگردم

قرار بود بعد کاربنایی بیام که نشد

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

مهریه ربطی به عدم تمکین نداره

منظورم از اذیت کردنش بود عزیزم 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
یعنی چی اسی حالت خوبه؟ گفته نمیخوامت بعد میگی حال ندارم شکایت کنم؟اون خرج 3 تا بچه رو بگیر گناهشون ب ...

ببین تو خونه خودش خرجمون نمیکرد 

سپردمش به خدا 

ازش قطع امید کردم در حد تو دادگاه هم نمیخوام بببنمش

حاضرم طلاقم نده ولی نبینمش

خب جریان اینه نمیخوام بیاد دنبالمبباد بیفته به پامم بر نمیگردمقرار بود بعد کاربنایی بیام که نشد

نیاد دنبالت ولی خرج بچه بده یا ببره با خودش چالان شما شاغلی؟!

حال نداری

اونوقت خرج بچه رو کی بدع؟

الان خسته ایی چند وقت بعد دیگه فایده ندارع شکایت 

حال برا کسی هست ک تک و تنها اومده میگه نمیخامش و حوصله ندارن نه شما با سه تا بچه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ببین تو خونه خودش خرجمون نمیکرد سپردمش به خدا ازش قطع امید کردم در حد تو دادگاه هم نمیخوام بببنمشحاض ...

سپردمش به خدا چیه؟ چرا شکایت نمیکنی؟

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

ببین تو خونه خودش خرجمون نمیکرد سپردمش به خدا ازش قطع امید کردم در حد تو دادگاه هم نمیخوام بببنمشحاض ...

الان عصبی و ناامید 

چند وقت ب خودت میایی تازه میفهمی زندگی همین نیست بگی نمیخامچپن دیدم میگم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کارخوبی کردی معتاده  بچه هارو نزاشتی پیشش هرچقد شرایطتت بده بچه هارو نزار پیشش ادم معتاد هرزه هیچ کاری ازش بعید نیست اونایی که میگن بچه ها رومیزاشتی پیشش حتما مادر نشدن هنوز .حتما ب فکر کارباش واسه خودت ازاین شوهر درنمیاد ولش کن محکم پشت بچه هات باش پیش پدرشون معلوم نیست چ بلاهایی سرشو میاره این همه دوراطراف تواخبار نمیبینی هرروز سر بچه های طلاقی که بین پدرومادر بد گیر افتادن چ بلاهایی سرشون میاد