2777
2789
عنوان

یهو بگید مردم کلا قید برق رو بزنید

291 بازدید | 30 پست

یعنی مرده شورشون رو ببرن

گفته بودن دو قطع میشه چهار قطع شد! دقیقا وقتی که من از شدت گرما پنکه روشن کردم توی اتاق برق رفت.

خب بگو زهرمااااار. وقتی میگید دو همون دو قطع کنید دیگه مگه مردن واموندهٔ شمان؟ 

میگن دوازده قطع میکنیم، دو قطع میکنن

میگن دو قطع میکنیم، چهار قطع میکنن

یک بار هم میگن سه قطع میکنیم، اصلا قطع نمیکنن

خب لعنت بهتون که توی این گرما مردم رو اینجوری بازیچه میکنید. همه جای کشور گرمه بفهمید این رو همه جا گرمه جای سرد نداره همه جا گرمههههههههههههه

خدااااا دارم دیوونه میشممممممممممممم

تعلیق کنید آقا تعلیق کنید دیگه برام مهم نیست 

من دیگه بریدمممممم

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجایید شما پس چرا برا ما قطع نمیشه؟

ما خراسانیم

شما کجایید؟ 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

تازه بذیش اینه انتام میره حوصلمونم سرمیررره

بابا گرمه حالا اون رو بیخیال هوا گرمه😭

اسی پروفایلت یوسفیه؟ 😂😂

یوسفی چی چی یست؟

بزارتابستون بشه حالا که مثلا اردیبهشتیم

وای نگو نمیخوام بهش فکر کنم😭

تازه میگن قراره چارساعته بشه

یا امام حسین

یا امام رضا

نههههههههههههه

ما هیچ وقت انقدر کمبود انرژی نداشتیم دارید چیکار میکنید؟؟؟؟