2777
2789
عنوان

یهو بگید مردم کلا قید برق رو بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 30 پست
یوسفی چی چی یست؟

یه چیزی بود نوشته بود راجب پروفایلت: وقتی مدرسه آتیش میگیره و معلم میگه به ترتیب حروف الفبا از مدرسه خارج شید 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما مشهدیم هفته ای دو روز قعطه،بدبختی داریم

من یک هفته‌ای میشه از مشهد اومدم نیشابور هر روز قطعه هر زور قطعههههههه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

هنوزیادم نرفته زمان روحانی رو ۱تا۴برقمون میرفت میمردیم ازگرما

خدا لعنتت کنه پزشکیااااااان 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یه چیزی بود نوشته بود راجب پروفایلت: وقتی مدرسه آتیش میگیره و معلم میگه به ترتیب حروف الفبا از مدرسه ...

اتفاقا فامیل خودمم اولش ی داره😂

والا الان دو ساعته ابمون قطعه

ما هم وقتی برق قطع میشه پمپ هم خاموش میشه آب هم نداریم

برای ما دو روزه ۴ ساعته قطع میشه

این شکنجه است واقعا

وای خدالعنتشون کنه

واقعا واقعا واقعا