2777
2789

به هم رسیدیم

تشریف ببرید دو تا پلاک پایین تر بخونید دیگه داریم به اخراش میرسیما نگید نگفتی 🫶🥲😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تااینجاش چطور بوده؟

از اعماق دلت میگی خوشمان آمدددددد

فقط یه سوال وقتی مامانت فهمید قضیه تو و هادی رو برخوردش باهات چی بود؟

و راستی هادی نگفت چجوری راضی شده برادرت صدای تو رو برای داییت پخش کنه؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
از اعماق دلت میگی خوشمان آمددددددفقط یه سوال وقتی مامانت فهمید قضیه تو و هادی رو برخوردش باهات چی بو ...

مامانم خیلی ملایم بود و هست و چون موضوع حیثیتی بود نخواست ابروی من بره و خیلی خیلیی بامن راه اومد جوری که بابای من هنوز ازین داستان خبر نداره 🥲🫶

ولی خب بدجور روابطمو محدود کرد جوری که من وجود سلام دادن هم نداشتم فکر کن

فکر میکنم مامانم زیر پوستی داشت معنی دختر جمع کردنو به خانواده هستی اینام یاد میداد😁🫶🥲

هادی اصلا نمیدونست قراره انقدر اوضاع وخیم بشه و روی حرف داداش بزرگش هم نمیتونست حرف بزنه چون کتک خوردن اون دوران مد عجیبی بود 😂😂🫶🥲

ولی خب بعده ها با چیزایی که تعریف میکنم نشون داد با داداشش اینا نبوده یه کمی تحمل کنید میگم 

ببخشید که انقدر طول میکشه با وجود دوتا بچه جمع کردن این خاطره ها خیلی سخته 🥲🥲

مامانم خیلی ملایم بود و هست و چون موضوع حیثیتی بود نخواست ابروی من بره و خیلی خیلیی بامن راه اومد جو ...

موفق باشی عزیزم منتظر میمونم ادادمه رو بگی💐💐💐

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"