2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمون بی تو

1836 بازدید | 60 پست

هشت سال گذشته…

هشت سال از روزی که دست‌هامون از هم جدا شد، ولی دل‌هامون نه.

هشت ساله که هر صبح بدون صدای تو بیدار می‌شم و هر شب، با یاد تو چشم‌هامو می‌بندم.

امروز، سالگرد روزیه که با هم عهد بستیم. عهدی که مرگ هم نتونست بشکنه.

امروزمن و دخترمون نشستیم، مثل همیشه، بی‌تو ولی با تو.

تو قاب عکس خندیدی، مثل همون روزا.

اون خنده‌ای که هنوز تکیه‌گاه منه، هنوز پناه دخترته وقتی دلتنگی سراغش میاد.

دستاشو گرفتم و گفتم: "مامانت هنوز اینجاست، توی هر ذره از این خونه، توی نگاه تو، توی تپش دل من."

دخترمون بزرگ شده… خیلی شبیهته.

همون نگاه، همون لبخند، همون صبوری.

گاهی که حرف می‌زنه، انگار تویی که از لابلای کلماتش نفس می‌کشی.

می‌دونم که می‌بینی‌مون.

می‌دونم که امروز کنارمونی، حتی اگه جسمت نباشه.

می‌دونم که دست‌هامونو گرفتی وقتی شمع سالگردمون رو روشن کردیم.

ما هنوز همسر همیم… فقط تو یه سمت دیگه‌ی زندگی ایستادی.

اگه بدونی چقدر دلتنگتم…

نه فقط برای خودم، برای لحظه‌هایی که نبودنت رو باید براش معنا کنم.

برای شبایی که دخترمون بغض می‌کنه و دنبال صدای لالایی تو می‌گرده.

برای سوالاش که تهش همیشه یک چیزه: "مامان چرا دیگه برنمی‌گرده؟"

و من… من هیچ‌وقت نتونستم جای خالیت رو پر کنم.

نه برای خودم، نه برای اون.

چون عشق، جایگزین نداره.

چون تو، تکرار نمی‌شی.

امروز سالگردمونه.

ما هنوز عاشقیم… هنوز همونیم…

فقط سهم من از عشق، دلتنگیه.

و سهم دخترمون، آسمونه پر از ستاره‌ای به نام مامان

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

❤️

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحش شاد،برادرزاده منم مثل دختر شماست،بااین تفاوت که یه هفته قبل به دنیا اومدنش،باباش آسمونی شد وصدا ...

خدا رحمتشون کنه...

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.