2777
2789

دعا کنیدم وامو زود بگیریم از این خونه برم تاپیک قبلیم گفتم چقدر اذیتم میکنن تو دوران عقد و نامزدی با حرفاشون و کاراشون اونو بخونید میدونید چقدر اذیتم 

کم مونده از خونه بیرونم کنن حالم خیلی بده

الانم که میگشه بعد عروسی گورتو گم کن نمیخواد سالی یه بارم بیای

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندسالته

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره که‌چی‌وقتی‌خونع‌بودیم‌روو‌نمیدادن‌الان هروز‌میگن‌بیامسخرس

دور بشی ، عزیز میشی .

جریانش همینه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
الان میگهبعدش هرروز زنگت میزنه میگه بیا. خودتم میری

اون موقع به درد خودش میخوره الانی که بهش نیاز دارم نبودش الان که گند میزنه به روزای خوبی که میتونستم داشته باشم لازمش داشتم نه که گند بزنه به زندگیم

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)