2777
2789
عنوان

زن برادرم تهمت میزنه و همرو به جون هم انداخته

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 22 پست
اینکه ما تو زندگی شما نبودیم بفهمیم چی شد و حرفای اونو بشنویم تا قضاوت کنیم ولی اینکه شما هم این نسب ...

هیچوقت تا از یه موضوعی اطمینان نداشته باشم راجع بهش حرف نمیزنم 

شما نمیدونید چ بلاها که سر ما نیورده 

حتی خانوادش گردنش نگرفتن بعد گندایی که زد ما جمعش کردیم 

اینکه گفتم دعانویس داره سر یه جریانی خودش از دهنش در رفت و لو داد خودشو توی جمع 

خدا خودش بالا نشسته و همه چیو میبینه 

من نه اهل حاشیه بودم توی زندگیم نه اهل هیچ کاری 

اما اینکه میگید از کجا میدونید 

از حرفایی که برادر زاده کوچیکم میزنه و میگه مامانم اینارو همیشه تو خونه میگه زنگ میزنه به خواهراش میگه پخش کنید همه جا 

حتی چندبار خونه برادرم بودم تو حیاط با گوشی داشت پشت سر ما حرف می‌زد ما که رفتیم تو حیاط سریع قطع کرد تلفن رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندساله من و خانواده مظلومم در عذابیم یکاری کرده که هیچکدوممون پامون رو خونه بردارم نمیذاریم اما خود ...

حقیقتش من رها کردم..اگه سفت و سخت بیافتم دنبال کاراش می تونم حسابمو باهاش صاف کنم ولی اولویتم نیست.. باید وقت وانرژی بزارم براش که نمی ارزه.. 

خب ماهم مشکل شماراداریم دیگه خسته شدم از حرفای زشتی ک ب گوشمون میرسه

عزمزم درکتون میکنم واقعا سخته😔

امیدوارم خدا زودتر جواب این دل شکستن هاشون رو بده

حقیقتش من رها کردم..اگه سفت و سخت بیافتم دنبال کاراش می تونم حسابمو باهاش صاف کنم ولی اولویتم نیست.. ...

درست میگید 

اما تا میخوای فراموش کنی باز یه تهمت و قضاوت جدید 

واقعا آدم مگه چقدر میتونه خودشو به اون راه بزنه 

ما هم آدمیم احساس دارم بی گناه باشی و یچیز پشتت ببندن خیلی سخته خیییلی😔

شما فقط باید قطع رابطه کنید نه خودت نه خانوادت دیگه کاری براشون نکنین

باورتون میشه پدر مادر من آرزوی یه رفتن به خونه پسرشون به دلشون مونده؟ یکاری کرده که پامون رو اونجا نمیذاریم

اما خودش با وقاحت میاد 

هربار هم که گند میزنه اجازه نمیده برادرم و بچه ها بیان یکم که از گندش خوابید بعد اجازه میده همه با هم بیان؟

واقعا زندگی رو زهرمار کرده برا همه

باورتون میشه پدر مادر من آرزوی یه رفتن به خونه پسرشون به دلشون مونده؟ یکاری کرده که پامون رو اونجا ن ...

نباید راهش بدید اون که جز اعصاب خوردی چیزی براتون نداره.برادرتم خودش نمیخواد بیاد و مقصره

نباید راهش بدید اون که جز اعصاب خوردی چیزی براتون نداره.برادرتم خودش نمیخواد بیاد و مقصره

کاش مادر پدر ساده م این موضوع رو می‌فهمیدن

و راهشون نمیدادن

درست میگی دلم داره از برادرم سیاه میشه کم کم...

خیلی سخته نوشتن این حرفا دارم گریه میکنم و مینویسم

خدا ازش نگذره...😔