2777
2789
عنوان

حسرت گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 29 پست
مدیریت😐حقوق ازاد میخوندی بعدم وکتلتو میاوردی خیلیم خفن تره

من نمیتونم حقوق بخونم..

فضای کاری اونجا تناقض داره با روحیات من.

یکی از دوستای خانوادگیم وکیله،اصلا اونچه تعریف میکنه از فضای کاری حقوق برای من سنگینه حتی تصورش.

بله درست میگین،خودمم حسش میکنم..ممنون میشم اگه مقدوره براتون یه مقدار همینجا راهنمایی کنین.

ببخشید من فک کنم درخواست دوستی دادم بشما؟عذرمیخام اشتباه شده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من اینترنم 

در مورد رشته های پیراپزشکی که گفتی بنظرم جز فیزیوتراپی و بینایی سنجی که قبولیشون هم خیلی سخته بقیه شون از معلمی بدترن، سختی کار خیلی زیاد شب بیداری 

علوم انسانی خوبیش اینه دبیری زیاد داره برو معلمی که از همه پیراپزشکی ها بهتر و راحتتره و مناسبه برای خانوم 

همه چیزو داشتم جدی میخوندم تا رسیدم به اینکه ۲۰ سالته و دیگه نخوندم

خوشحالم که از الان تو این سن به فکر تغییر مسیرم که ازش راضی نیستم،

نه اینکه چهل سالگی با یه بچه بگم کاش بیست سال پیش فکر میکردم دوست عزیز..

اگر میرفتم انسانی همون سال اول شاید با روزی ۵ ساعت درس خوندن حقوق تهران قبول بودم ولی رفتم تجربی و دنبال علاقم و ۳-۲سال پشت موندم و بالاخره تونستم به اون رشته‌ای که میخوام برسم. رسیدم به اون چیزی که میخواستم ولی خیلی اذیت شدم و میدونم هنوووووز سختی‌هاش موندن

پزشک کوچولو🩺📚

تجربی هم خیلی سخته دو برابر انسانی توش رقابته اینو در خودت میبینی بیاسهمیه اگه داری ولی را ...

دقیقا همین چیزی که گفتین درگیرم کرده..

اینکه عمرمو برای اینم بذارمو نشه،

تهشم برگردم به همین مسیر فعلی.

اکثر دوستام که تجربی هستن الان دارن کنکور انسانی میدن.

خوشحالم که از الان تو این سن به فکر تغییر مسیرم که ازش راضی نیستم،نه اینکه چهل سالگی با یه بچه بگم ک ...

عزیزم جواب خودتو خودت دادی 

برای این از اونجا دیگه نخوندم دیگه

۲۰سال چه سنیه

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

گذشته،درگذشته...پس حسرتش رو نخور.......اگر واقعا تصمیمت جدیه و شرایطش هم برات محیاست، بسم الله...ال ...

حرفاتون واقعا به دلم چسبید.🤍

ممنونم بابت انرژی خوبت،

انشالله همیشه موفق باشی.

ببین من اینترنم در مورد رشته های پیراپزشکی که گفتی بنظرم جز فیزیوتراپی و بینایی سنجی که قبولیشون هم ...

دقیقا اینجا اسم نبردم ولی عاشق فیزیوتراپیم..

متاسفانه انسانی بازار کار جالبی نداره.

دبیری شغل محترمیه ولی من ازش لذت نمیبرم.

موفق باشین انشاالله.

اگر میرفتم انسانی همون سال اول شاید با روزی ۵ ساعت درس خوندن حقوق تهران قبول بودم ولی رفتم تجربی و د ...

عزیزم اول از همه بگم،من بهت افتخار میکنم.🤍

حالا سوال اصلی اینجاست..

بنظرت ارزشش رو داشت؟

عزیزم اول از همه بگم،من بهت افتخار میکنم.🤍حالا سوال اصلی اینجاست..بنظرت ارزشش رو داشت؟

ممنون گلم. هزار بار این سوال رو از خودم پرسیدم ولی فعلا نمیتونم جوابی بدم تا درسم تموم بشه. از نظر روحی خب حالم بهتر شده ولی وقتی به اینده فکرمیکنم میبینم باز هم همون آدم بی‌پولم و با همون مشکلات شخصی

پزشک کوچولو🩺📚