2777
2789
عنوان

کنکوری های با تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 27 پست
افرین عزیزم موفق ترین باشی همیشع باریکلادعام کن بتونم بخونم و بهترین استراتژی رو بکار ببرمخیلی زخم د ...

انشالله که قبول میشی عزیزم 

اگه برات مقدوره همین کنکور فرهنگیان بده خیلی احتمال قبول شدنت میره بالا البته اینم بگم ک محدودیت سنی داره

گیتار میزنن با تارهای عصبیت پس توام فوتشون کن با ساز دهنیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که قبول میشی عزیزم اگه برات مقدوره همین کنکور فرهنگیان بده خیلی احتمال قبول شدنت میره بالا ا ...

متولد ابان ۱۳۸۱ هستم

ب نظرت سال دیگ میتونم فرهنگیان بدم درسته؟

کنکور ۱۴۰۵

چون دقیق ۴ ابان ۱۴۰۵ میشه ۲۴ سالم 

فک کنم تا مهر اگ ۲۴ سالت نشده باشه مجازی 

سلام گل 

اگر تجربی هستی حتما این استادا و بگیر 

شیمی فراهانی

ریاضی کرمی یا اریان حیدری، ترجیحا کرمی

زیست فرهمند 

زبان قریشی 

ففط یه چیزیو دقت کن

تو تلگرام فیلم هاشونو قاچاقی رایگان میزاره...

یا تو آپارات، خود استاد ها، جلسه های اول تدریسشون و میزارن رایگان با رضایت.. 

اول با دیدن اینا، بسنج که با تدریس کدومشون اوکی تر هستی 

بعذ کلاسشونو بگیر 

یکم بعد بیشتر میام می وویسم برات

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

سلام گل اگر تجربی هستی حتما این استادا و بگیر شیمی فراهانیریاضی کرمی یا اریان حیدری، ترجیحا کرمیزیست ...

سلام عزیزم خوبی؟

شما‌کنکوری هستی عزیزم؟

راستش خیلی گیج شدم ک باید چیکار کنم🥲

ماز خودش ازمون داره؟یا باید ازمون جدا ثبت نام کنم؟ چون از پس هزینه هم ماز هم ازمون قلمچی برنمیام

ولی میخام مثلا خودم تو خونه ازمون بزنم اگم ماز بخرم و با ازمون های ماز ازمون بدم ب نظرت چجوری مثلا مطالبی ک من میخونم رو باید با ازمون هاش تطبیق بدم؟

چون حقیقتش رو بخای من میخام فقط مطالبی ک مشکل دارم از شیمی و ریاضی و فیزیک رو کلاساشو ببینم ن اینکه همه تایم مطالعاتیم برا ویدیو دیدن بره

و میخام تست و ازمون فراوون بزنم نمیدونم چجوری باید خودمو با ازمون ها تطابق بدم ک مثلا مبحثایی بخونم ک ازمون های همونارو بزنم

من کل کلاسای ماز رو دیدم کیفیت کلاسا خوبه ولی کار اصلی تست زدنه اگه همش بشینی فیلم ببینی نهایت 10 در ...

جدی همشو دیدی؟

خوبه ب نظرت؟

سوالم اینه من خودم میخام در کنار مطالبی ک مشکل دارم و کلاس هاشو ببینم مدام تست هم بزنم 

فقط راجب ازمون زدن هر دو هفته یک بار نمیدونم باید چجوری ازمون بدم 

چون من مثلا‌مباحثی ک میخونم رو چجوری باید ازمون همون مباحث رو پیدا کنم و بزنم

جدی همشو دیدی؟خوبه ب نظرت؟سوالم اینه من خودم میخام در کنار مطالبی ک مشکل دارم و کلاس هاشو ببینم مدام ...

اره من کامل دیدم ولی کم تست زدم بخاطر همین کنکورمو افتضااااح دادم تست زدن از همه چی مهمتره من تایم زیادی فیلم دیدم ولی بی نتیجه چون تست نزدممم 

ازمون هم خب اکثرا با برنامه خودش پیش میرن بخوای برنامتو جدا کنی باید بگردی از سالای قبل ازمونشو پیدا کنی

اگه بتونی از طریق ازمون استخدامی بری فک کنم کارت راحت تر باشه کنکور بلبشویی شده برا خودش از یه طرف کنکور یه طرف نهایی یازدهم  دوازدهم   یه طرف منابع فرهنگیان جدا

اره من کامل دیدم ولی کم تست زدم بخاطر همین کنکورمو افتضااااح دادم تست زدن از همه چی مهمتره من تایم ز ...

من حقیقتش دیپلم تجربی دارم دلم راضی نمیشه برم ی رشته بدون کنکور بخونم🥲 

ببین ب نظرت کلاس  های ماز خیلیییی واجبه؟ یا خودمم میتونم تو کانال های تلگرام  مثلا فیلم هاشو ببینم؟ فقط اینکه مثلا  مشکلش اینه میگن جلسه ۱ من میخام مثلا بگم فصل ۳ یازدهم تا قشنگ ادم بتونه بفهمه تدریس راجب چ مبحثی هستش شاید توش مشکل نداشته باشم این قسمت رو برم انتخاب کنم کدوم قسمت رو بخونم …

سلام عزیزم خوبی؟شما‌کنکوری هستی عزیزم؟راستش خیلی گیج شدم ک باید چیکار کنم🥲ماز خودش ازمون داره؟یا با ...

ببین توی ازمون باید 2 تا مهارت و تقویت کنی 

1  مهارت تست زنی و نکات آموزشی 

2. مهارت مدیریت ازمون

اولی با تحلیل درست ازمون ها انجام میشه... 

دومی با شرکت در ازمون حضوری و زیاد ازمون دادن. 

شما می تونی بین قلمچی و ماز یکی و انتخاب کنی حضوری بری ازمون بدی... 

اگز دوست داری ازمون های ماز هم تحلیل کنی، توی تلگرام سرچ کن ازمون ازمایشی، کلی کانال میاد که رایگان ازمون هارو میزاره... 

می تونی دانلود کنی تو خونه بزنی، اینجوری نیاز نیست پول دوتاش بدی

می تونی ماز ثبت نام کنی ازمونشو، ولی قلمچی و پی دی اف دانلود کنی تو خونه بزنی... 

فقط ازمون ماز انلاینه، باید بببنی تو شهرتون نمایندگی ازمون حضوری دارع یا نه، اگر نداره 

قلمچی ثبت نام کن که بتونی حضوری بری ازمون بدی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀