2777
2789

پس نمیده 

من نخریدم ببم سبز و مولفیکس میخرم 

پسرم به مای بیبی حساسیت داره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

پس نمیده من نخریدم ببم سبز و مولفیکس میخرم پسرم به مای بیبی حساسیت داره

دوست خوبم ممنون میشیم اگر برای بررسی بهتر موضوع حساسیت کوچولوی دلبندتون، وارد لینک زیر بشین و شکایتتون رو ثبت کنید تا همکارانمون بتونن با شما ارتباط بگیرین🙏

https://mybabyproduct.com/complaints/

شرتی میگیرم خیلی راحته .همه بچه راحتتره برا دور کمرشهم از قسمت کمرش نم نمیده بیرونولی کانال دار نشنی ...

دوست عزیز پوشک‌های شورتی کانال دار مای‌بیبی، محصولات جدید ما هستن که دارای ویژگی‌های زیر هستن:

💜این محصولات با تکنولوژی پیشرفته کانال‌های جاذب ۴ برابر جذب بیشتری دارن.

💜 این پوشک‌ها همچنین دارای کش ۱۰۰٪ فرم پذیر هستن و کوچولوها میتونن به راحتی با آن‌ها جست و خیز کنن.

💜 عرض این پوشک‌ها نسبت به مدل قبلی پهن‌تر شده.

💜این محصولات مورد تایید متخصصین پوست هستن و باعث ایجاد حساسیت نمیشن.

دوست خوبم ممنون میشیم اگر برای بررسی بهتر موضوع حساسیت کوچولوی دلبندتون، وارد لینک زیر بشین و شکایتت ...

تازه چسب مای بیبی آبیا خراب شدن پاره میشن الان میرم مینویسم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من استفاده کردم جذبش واقعا خوب بود. فقط یه سوال داشتم. این پوشک اسم چرا کانال داره ؟ یعنی خود پوشک ...

کانال یه تکنولوژی جدیده که توی پوشک هاشون استفاده کردن. در اصل همین کانال هاست که باعث جذب بیشتر این مدلشون میشه. عکسشم دقیق میذارم اینجا.
تو پیجشون بری بهتر متوجه میشی اونجا توضیح دادن کامل. 

من خیلی راضی بودم از این محصول جدید مای بیبی. ما چندماهه داریم ازش استفاده میکنیمپوشک کانال داره و ج ...

مممنونیم از انتخابتون 🤗💜

من استفاده کردم جذبش واقعا خوب بود. فقط یه سوال داشتم. این پوشک اسم چرا کانال داره ؟ یعنی خود پوشک ...

همونطور که دوستمون توضیح دادن در طراحی این پوشک‌ها از تکنولوژی پیشرفته‌ی کانال‌های جاذب استفاده شده که ابن امکان رو میدن تا پوشک ۴ برابر سرعت و قدرت جذب بیشتری داشته باشه💜

فقط یه سوالی که دارم اینه که پوشک شورتی کانال دار سایز 7 هم داره؟ من شنیدم که داره. لینکی چیزی ازش د ...

بله دوست خوبم پوشک‌های شورتی کانال دار مای‌بیبی در سایز ۷ هم تولید شدن که مناسب کوچولوهای با وزن بالای ۱۷ کیلوگرم هستن.

میتونی تو لینک زیر بیشتر راجع به این محصولاتمون بخونی و با انتخاب گزینه‌ی "خرید کنید" اون‌ رو سفارش بدی💜

https://mybabyproduct.com/product/%D9%BE%D9%88%D8%B4%DA%A9-%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D8%A8%DB%8C/