2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

174 بازدید | 19 پست

من تا قبل کنکور اردیبهشت اولا که خیلییی خوب میخوندم وسطا ول کردم خب اواخر کنکور یه هفتع مونده بود بزووور خودمو درست کردم تونستم ساعت هفت بیدار شم بخونم حالاااا از نتیجه اردیبهشت راضیم و ناخوداگاه دیگ باز رفتم رو حالت نخوندن هفت بیدار میشم تا هشت بخابم انگار تا ده ولگردی بعدم مث الان تا یازده و نیم خاب😑😑😑😑

حقیقتا نمیدونم چیکار کنم ادم شمممم 

اینم بگم قهوه و کافئین اینام نمیتونم بخورم 

الان بخواب عزیزم ک ی عمر از فکرش نخوابی چون واقعا تعلل در این مورد غیر قابل جبرانه مخصوصا اگر پارتی یا پول نداشته باشی تموم عمرت این لحظه ها رو تلخ تر از زهر یاد خواهی کرد خواب امروز و درس نخوندن مساوی با فنای همه خواب ها و ارزوهای خوب

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

الان بخواب عزیزم ک ی عمر از فکرش نخوابی چون واقعا تعلل در این مورد غیر قابل جبرانه مخصوصا اگر پارتی یا پول نداشته باشی تموم عمرت این لحظه ها رو تلخ تر از زهر یاد خواهی کرد خواب امروز و درس نخوندن مساوی با فنای همه خواب ها و ارزوهای خوب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمما ولی خیلییییی خابم مباد دستخودم نیست اصن

حتما ویتامین بدنت کمه یا کم خونی ازمایش خون بده گلم ویتامین دی بخور خواب زیاد احتمالا بخاطر استرس یا کمبود ویتامینه البته این دوران جوانی خواب زیاد طبیعیه ولی باید راهش و پیدا کنی ک بتونی در اینده موفق بشی

ناراحت شدم تاپیکت تعطیل سد

یه سری عقده ای لجن هرزه لخت همیشه هستن

حالم از بوشون حتی بهم میخوره

عین حیوونا لخت و‌عور چرخیدنو میپیندن

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

دوستم

جوابمو بده

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

ناراحت شدم تاپیکت تعطیل سدیه سری عقده ای لجن هرزه لخت همیشه هستنحالم از بوشون حتی بهم میخورهعین حیوو ...

اره عزیزم من هدفم فقط دعوت بقیه به این کار بود اصلا قصد جسارت نداشتم من نمیفمم دینمون اسلامه کامل ترین دین ما باید راه حضرت فاطمرو پیش بگیرمو یادگاریشو حفظ کنیم ممنونم که ازم حمایت میکنی😔♥️♥️♥️♥️

اره عزیزم من هدفم فقط دعوت بقیه به این کار بود اصلا قصد جسارت نداشتم من نمیفمم دینمون اسلامه کامل تر ...

لطفا لطفا این روزو یادت باسه

دانشگاه رفتی چادرو بردندار

فک نکنی پسرا دخترای لخت و بی حجابو‌ دوست دارن

حتی اگه همه لخت اومدن دانشگاه تو حجابتو برندار

رفتی سرکار برندار

بچه دار شدی برندار

حتی اگه دورازجون فامیل مسخره ت کردن برندار

خدا و حضرت زهرا بهت نگاه کردن پس قدر بدون

این جمله میخره خواهی نشوی رسوا همرنگ چماعت شو رو فراموش کن

من میخوام خواهی نشوی همرنگ رسوا جملهت سو

ناراحت شدم تاپیکت تعطیل سدیه سری عقده ای لجن هرزه لخت همیشه هستنحالم از بوشون حتی بهم میخورهعین حیوو ...

متاسفانه تحت تاثیر بی بی سی و اینترنشنال و مسیح الاغ نژاد قرار گرفتن و راهشونو گم کردن و این ما هستیم گه باید راهو بهشون نشون بدیم با امر به معروف و نهی از منکر صحیح و اخلاقی

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

لطفا لطفا این روزو یادت باسهدانشگاه رفتی چادرو بردندارفک نکنی پسرا دخترای لخت و بی حجابو‌ دوست دارنح ...

عزیزم چه قشنگ گفتی حتما یادم میمونه🫠🫠🫠🫠

هیچوخت این چادرو از سرم برنمیدارم یادگار مادرمه همچنان سعی میکنم بقیرم به این راه دعوت کنم 🫠🫠♥️

عزیزم چه قشنگ گفتی حتما یادم میمونه🫠🫠🫠🫠هیچوخت این چادرو از سرم برنمیدارم یادگار مادرمه همچنان سع ...

این راهارو رفتم که میگم بهت