2777
2789
عنوان

تهرانی ها

67 بازدید | 10 پست

سلام من شیرازی هستم برای سرمایه گذاری و خرید اپارتمان اطراف تهران.  برای دادن رهن و چشم انداز آینده کدوم منطقه تهرون بهتره.  اندیشه فاز۱.   یا پردیس یا ترند؟ کدوم بهتره.  و لطفا دلیلتون هم بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پردیس خیلی خوبه 

ما خونمون تهرانپارسه اما پردیس فاز ۱۱ام خونه داریم اخر هفته ها میریم اونجا چون هم مشتری دارم اونجا هم هواش خیلی خوبه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من شهریارو دوس دارم و اب هوای اونجارو بیشتر دوس دارم چون باغ و اینا زیاد داره

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

پردیس خوبه البته من خودم پرند هستم ولی رشدش کمه نسبت به پردیس چرا همون اطراف شیراز مثل صدرا اینا نمی ...

خب مسلما پایتخت بهتره. صمن اینکه شاید روزی خودم هم بخوام بیام اونجا

پردیس خیلی خوبه ما خونمون تهرانپارسه اما پردیس فاز ۱۱ام خونه داریم اخر هفته ها میریم اونجا چون هم مش ...

چشم انداره آینده اش بهتر اندیشه  فاز ۱هست؟  چون شنیدم مترو هم تا سال دیگه میاد اندیشه و همش کارمند هستن و غرب تهران.   برای سرمایه گذاری بهتره؟

چشم انداره آینده اش بهتر اندیشه فاز ۱هست؟ چون شنیدم مترو هم تا سال دیگه میاد اندیشه و همش کارمند ه ...

والا از اندیشه خبر ندارم خوششم نمیاد بنظرم پردیس بهتره ولی خودت قشنگ تحقیق کن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اینطوری نمیشه باید کامل بیای ۱هفته حضوری بری ببینی سرت کلاه نره سند ومدرک حقیقی داشته باشن

اینجوریش ک قطعا 

فقط خواستم بدونم بین این سه منطقه کدومش بهتره برای سرمایه گذاری