2777
2789

تا الان صدبار چوب گذاشته لای در راه پله که نیمه باز باشه 

من چون پت دارم هروقت میبینم چوب رو برمیدارم در رو می‌بندم چون چندین بار بخاطر همین موضوع نزدیک بود گم بشن در باز بود میرفتن بیرون 

هی من چوب رو برمیدارم هی اینا میذارن چی برم بگم بهشون خسته شدم خانوادم میگن هیچی نگو همسایه زشته ناراحت میشن

یه بار دیکه شاکی شد.. بگو فلانی تا حالا کلمه دزد به گوشت خورده احیانا؟؟ شما باکی از دزدی امواالت نداری اما ما هم جون دوستیم هم مال دوست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

واااااا ملت چه ریلکسن. 

درباز بودن چه صیغه ای هست؟ 

میری خرید کنی کلیدت رو یردار و در رو ببند. 

پسرت بازی میکنه توکوچه در رو ببنده و زنگ بزنه براش در رو باز کن. 

غربتی بازیا چیه اخه؟! 

محترمانه بگو احتمال اومدن دزد زیاده.  در رو ببندید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه نامزد کرده بودم میرفتم‌خونه مادرشوهرم هی در رد می‌بستم اونا منو دعوا میکردن میگفتن چرا میبندی

خب آخه چرا باید در کوچه همیشه باز باشه؟

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

همسایه های ما هم خیلی نفهمند همین الان صدای در اومد طوری که طلبکار درو میزنه اونجوری 

شوهرم رفت کوچه میبینن هیشکی نیس نگو زنه پریده رو پشت بوم ما داره در راه پله رو میزنه میگه کولرمون آب میده بیاین نگا کنین بخدا منم حامله ام مردم از ترس خیلی بد در میزد با یه سنگ داشت میکوبید به در فلزی

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

چوب لای چرخ شنیده بودیم ولی چوب لای در جدید بود 😅😂😂

بشینید صحبت کنید ازاونا دلیل بخواید دلیل شما رو هم بگید شاید به یه راه حلی رسیدین که به نفع هر دو بود خیلی از مشکلات با گفتگوی دوستانه حل میشه 

همسایه های ما هم خیلی نفهمند همین الان صدای در اومد طوری که طلبکار درو میزنه اونجوری شوهرم رفت کوچه ...

چه زن بیخودی هست

عین آدم نمیتونه رفتار کنه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چه زن بیخودی هستعین آدم نمیتونه رفتار کنه

زورش اومده پله هارو بیاد پایین بره آروم در یکی رو بزنه بگه بیاین کولرمونو نگا کنین اونجوری درو کوبید مردم از ترس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

زورش اومده پله هارو بیاد پایین بره آروم در یکی رو بزنه بگه بیاین کولرمونو نگا کنین اونجوری درو کوبید ...

واقعا خاک تو سر الاغش

چی بهش گفتید ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

واقعا خاک تو سر الاغشچی بهش گفتید ؟

من نرفتم پشت بوم شوهرم رفت اومد پایین خیلی اعصابش خورد بود انقد فحشش داد گفت غروب میرم با شوهرش حرف میزنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من نرفتم پشت بوم شوهرم رفت اومد پایین خیلی اعصابش خورد بود انقد فحشش داد گفت غروب میرم با شوهرش حرف ...

حتما شوهرت این کار رو بکنه

زن اینقدر نفهم ؟! خاک تو سرش واقعا

منم اینجا گفتی اعصابم خورد شد تصورش کردم یکی اینطوری در بزنه .... چه برسه به شما

حتما شوهرت این کار رو بکنهزن اینقدر نفهم ؟! خاک تو سرش واقعامنم اینجا گفتی اعصابم خورد شد تصورش کردم ...

کلا همسایه های خوبی نداریم روبه رومون هم یه خانوادس دو تا پسر داره یه سره تو کوچه ول شدن مادرشون به جای اینکه بیاد پایین دست بچشو بگیره ببره تو ،همش از پنجره خم شده داره دااااد میزنه پسراشو صدا می‌کنه دیوانه شدیم از دستشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

کلا همسایه های خوبی نداریم روبه رومون هم یه خانوادس دو تا پسر داره یه سره تو کوچه ول شدن مادرشون به ...

خونه هاتون ویلایی هست درسته ؟

انشالله زایمان که کردی ، برید یه خونه تو محله بافرهنگ‌تر و آرومتر

ما هم‌همسایه بیخود داشتیم .... بعضی جاها اصلا مهم نیست قیمت خونه و زمین متری چند باشه، بی فرهنگن ، الانم با این گرونی ها واقعا یه عده که بی فرهنگ هستن به پول و نون و نوایی رسیدن , اینطوری آسایش رو از بقیه میگیرن

خونه هاتون ویلایی هست درسته ؟انشالله زایمان که کردی ، برید یه خونه تو محله بافرهنگ‌تر و آرومترما هم‌ ...

بله 

ممنون عزیزم انشالله

آره بخدا 

خدا سر راه هیشکی این آدمای بی فرهنگو نذاره 

شوهرم میگه فعلا کاری ندارم ولی بعد اینکه بچه دنیا بیاد دیگه نمی‌ذارم اینجوری سر صدا کنن 

بچه ها از ته کوچه میان جلو در ما بازی میکنن و سر و صدا 

الآنم که مدرسه ها داره تعطیل میشه بیچارمون میکنن😂شوهرم قبلا دعواشون میکرد من دلم می‌سوخت نمیذاشتم ولی الان واقعا اعصابم نمی‌کشه مخصوصا که به این فک میکنم بچه تازه خوابیده باشه و از سر و صدای اینا بیدار بشه روانم به هم می‌ریزه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا