سلام، دختر خانمی گلی هست که 2 بار با خانواده خدمتشون رسیدیم، 3 بار هم با هم بیرون رفتیم. ظاهرا هر دو نفر موافق هستیم. مکالمه ها هم خیلی شاد و خوب هستند. اما زمانی که مثلا برای قرار بعدی پیامک می فرستم. خیلی کوتاه و رسمی جواب میدن. دیر هم جواب می دن، مثلا 20 ساعت بعد. دیروز بهشون گفتم که سر کار قرار اتفاق خوبی رخ بده، ولی 50 50 هست. گفت انشاالله میشه. ساعت 9 شب بهم خبر دادن که اتفاق رخ داد. خبر خوب رو براشون پیامک کردم، تا الان پاسخی ندادند. این طبیعی هست؟ یا من دارم زیاد روی می کنم؟ اگر نصیحتی دارید به بنده هدیه کنید. بنده 31 ساله، دختر خانم 28 ساله هستند.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مثلا میخواد خودشو مشغول نشون بده کی شما بیشتر جذب بشی و فکرنکنید اونم خیلی میخواد شمارو😂این از سلاح ...
🤧🤧🤧🤧🤣🤣🤣👌👌👌
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
بزرچوار نه شب پیام دادین، انتظار ندارین همون موقع چیزی بگه.
حالا درسته انقدر طول دادن هم جالب نیست ـ
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
گزینه اول: میخواد سرسنگین باشه و کلاس بزاره که دست نیافتنیه
گزینه دوم: میخواد فعلا خیلی وا نده و رسمی مرف بزنه
بنظرم این دوتا احتماله
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
بزرچوار نه شب پیام دادین، انتظار ندارین همون موقع چیزی بگه. حالا درسته انقدر طول دادن هم جالب نیست ...
بزرگوار *
برادر ببین دوتا احتمال وجود داره از نظرمگزینه اول: میخواد سرسنگین باشه و کلاس بزاره که دست نیافتنیهگ ...
دوتااحتمالت جمع بندی کنی یه احتمال میشه. 😂😂🫢
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
ممکنه ایشون دختری باشه که اجتماعی نیست و سخت ارتباط برقرار میکنه، بابت همین فعلا صمیمیتی نشون نمیده، به لحاظ سنی هم ایشون احتمال زیاد منطقی هستن و میخوان محتاطانه جلو برن و احتمالا میخوان مطمعن بشن بعد ارتباط رو قوی تر بکنن
البته اینا فقط یه حدسه و ممکنه که مدلش همین باشه میتونین بپرسین از ایشون این موضوع رو