2777
2789
عنوان

مرغ شکم پر برای ده نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 73 پست
نمیدونم من تو یه روز درست میکردم و همونکه مراقب باشی همش بپزه خوشمزه بشه داخلشم و ظاهرش خوب باشه است ...

توی تنورک میزارم خیلی خوب میشه کامل میپزه و اصلا خشک نمیشه

تنورک سرچ کن میبینی چجوریه امتحان کن حتما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چهار مرغ متوسط بگیر کنارش حتما ی خورشت درست کن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من امشب مهمون دعوت می کنم دوتا مرغ کوچیک گرفتیم اتفاقا منم می خوام شکم پر درست کنم ۶ نفریم ، خورشت لوبیا سبز هم درست می کنم  ، سالاد کاهو و سبزی و پیاز طعم دار ، ماست و خیار هم شاید درست کنم با ژله

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤

نه خورشت نمیتونم دیگه دست تنهام سختمه

آخه برنج خشک وبامرغ خالی جلوه نداره سفره آت  باز خود دانی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

توی تنورک میزارم خیلی خوب میشه کامل میپزه و اصلا خشک نمیشهتنورک سرچ کن میبینی چجوریه امتحان کن حتما

کنارش گوجه حلقه ای سرخ کن و کوکو گردو درست کن واسه مواد شکمشم هم میتونی لّوّنگی درست کنی

طرز تهیهلّوّنگی:مغز گردوی آسیاب شده ۲۰۰گرم پیاز بزرگ رنده ریز شده آب گرفته شدهدوعدد نمک فلفل سیاه به میزان لازم با رب آلو یا آلوچه قاطی کن اگه نداشتی رب انار بزن بهش یه قاشق و بزار تو شکم مرغات 

عالی میشه