2777
2789
مادر من خیلی به شوهرم بی‌احترام می‌کنه از اول ازدواج تا الان که ۱۰ سال ازدواج کردیم هر بار بی‌احترام ...

ای خدا.چرا مادر.من با یه خواهر و تنها برادرم و خواهر شوهرم و دو جاریم قطع رابطه.چون بیخودی اونا رو بزرگ کردم.و بدبختی شوهرم ضد من بود.الان مسدود و بی محل هستن.ولی مناسبتها یا سرزده میان ولی من نمیرم.دیگه زده شدم.تا پا طلاق منو بردن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا.چرا مادر.من با یه خواهر و تنها برادرم و خواهر شوهرم و دو جاریم قطع رابطه.چون بیخودی اونا رو ب ...

عزیزم من اول فکر می‌کردم خودم تنهام اما تو همین نی نی سایت بودن خانم‌هایی که اولین ضربه را از مادر خودشون خوردن....

اخه شوهرم خودش مقصره قبلا اعتراض کرد بدجوری بهش توپیدم الان دیگه فقط خفه میشه ... من هر کاری از دستم ...

انگار مشکل هردومون یکیه درخولست دوستی دادم 

سال اول خب هرجا میخواستن برن باما بود چون ماشین داشتیم و جلو مردم میگفتن که خونمون نمیاد به همسرم گفتم من که هرروز اونجام حالا از دوشنبه نرفتم چرا؟؟

اون موقع جواب میده که به من همینو میگن اخه دوستمون داره

آبرو برام تو کوچه نزاشتن همش کوله بازی که اصلا نمیان و ... چی بهش بگم 

ببین پدرشوهرم بود باز دلم خوش بود چون اون همیشه تعریفمون می کرد یا حداقل حق جانب حرف میزد یه بار پدرشوهرم تو کوچه که دیدمش بهم گفت ازتون تعریف می کنم بدشون میاد بهم ایراد میگیرن ... 

سر دیه گرفتنشون دوسال طول کشید که یکسال من بیشتر دنبال کارهاشون رفتم و جاریم فقط سال اول میومد همه جا رفتن گفتن فقط خواهرزادمو و پسره کارمو کردن نمیدونم دردس با من چیه اصلا کارما چرا نمیبینه

تا الان هم که سر ارث فهمیدن زندایی پشتشون حرف زده که دخترا کاری نمیکنند با زندایی لج اند که هیچکاری نمیکرد فقط دایی سر میزد اخه تا قبل ارث باهم خوب بودن 

من هم گفتم شایدمشکل اینه که فکر میکنه بدشو جلو بقیه میگم بخدا هی تعریف بی خودی ازشون کردم تا لااقل دست از سر کچلم بردارن انقدر تهمت نزنند 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

من راضی نیستم از قطع رابطه ولی چاره ای ندارم همه جوره احترام گذاشتم خیلی کوتاه اومدم ولی نمبینن بیست ساله عروسشونم مادر بزرگم ،عموم ،خاله م و خیلی از فامیل فوت شدن اصلا به روی خودشون نیاوردن و نیومدن مادر شوهرم بعدش میومد خونمون یا می‌گفت کسی بمن نگفته یا می‌گفت دکتر بهم گفته اینجور جاها نرم نباید ناراحت بشم ،منم گفتم مشکلی نیست باهر کی مثل خودش دیگه کامل ارتباطمو قطع کردم دوساله هیچکدوم ندیدم 

من راضی نیستم از قطع رابطه ولی چاره ای ندارم همه جوره احترام گذاشتم خیلی کوتاه اومدم ولی نمبینن بیست ...

اخ دقیقااااااا هر چی بیشتر بهشون احترام میزاری بدتر میکنن 

انگار مشکل هردومون یکیه درخولست دوستی دادم سال اول خب هرجا میخواستن برن باما بود چون ماشین داشتیم و ...

الهی آتیش بگیرن میبینی چ راحت دروغ میگن 😑😑 

درباره ی منم همینارو میگن 

تو روی آدم دروغ میگن الهی ک خیر نبینن 

الهی آتیش بگیرن میبینی چ راحت دروغ میگن 😑😑 درباره ی منم همینارو میگن تو روی آدم دروغ میگن الهی ک خ ...

خدا رو شکر پس من تنها نیستم..

مادرم وقتی فهمید ماجرارو بنده خدا ازم عذرخواهی کرد هنوز حرفش تو دلم مونده خیلی از اون روز داغونم و همش تاپیک می زنم .. 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

الهی آتیش بگیرن میبینی چ راحت دروغ میگن 😑😑 درباره ی منم همینارو میگن تو روی آدم دروغ میگن الهی ک خ ...

امیدوارم مشکلت حل بشه ... میدونم چقدر سخته انگار عداب کافر رو داری تجربه می کنی چون اعمال کافرا تو اون دنیا مثل سراب بیابان یا گیاهی که دراخر خشک میشه تفسیر شده 

و خیلی سخته شاید بدترین عذاب همین باشه که تو از جون و دل و از وقتت که میتونستی برای خودت باشی پول در بیاری و یا وقتی که عاجز بودی بگذری ولی تهش هیچی نباشه

امیدوارم مشکلت حل بشه ... میدونم چقدر سخته انگار عداب کافر رو داری تجربه می کنی چون اعمال کافرا تو ا ...

ممنونم عزیزم ... خدا از دهنت بشنوه 

امیدوارم توام مشکلت حل شه آرامش داشته باشی تو زندگیت 

ممنونم عزیزم ... خدا از دهنت بشنوه امیدوارم توام مشکلت حل شه آرامش داشته باشی تو زندگیت

خیلی لطف کردی

داشتم غمباد میگرفتم الهی که برات خیر بیاد فعلا خداحافظ  عزیز... بازم ممنونم ازت 

خدا بزرگه .. امیدوارم جواب همه خوبیاتو ببینی

عیبی نداره شاید اونا چشمی برای دیدن خوبی ندارن فداسرت خدا بزرگه خدا میبینه